Kenwood KMM770 køkkenmaskine – Anmeldelse

Kenwood KMM770 er en køkkenmaskine, der kan det hele. Så er du også træt af at have hundrede og sytten forskellige maskiner og redskaber stående i køkkenet? Så gør dig selv den tjeneste at investere i denne.

Kenwood KMM770

Kenwood KMM770 er en forbedring af den prisvindende model KMM760. Det er en køkkenmaskine, hvor du får rigtig meget for pengene.

I den 6,7 liter store skål kan du lade dejen, flødeskummet – eller hvad du måtte finde på at lave – stå og arbejde, mens du bruger dine kræfter og energi til noget andet i køkkenet.

Køkkenets alt-mulig-mand

Kenwood KMM770 vejer 9,7 kg, men du har også mulighed for at lave stort set alt på den og erstatte nogle af alle dine andre redskaber og maskiner. Med køkkenmaskinen følger både blender, piskeris, k-spade, dejkrog og et stænklåg til skålen.

Kenwood KMM770 har den fordel, at den kan bruges til rigtig meget andet en ”bare” at røre i ting. Blenderen kobles til den kraftfulde motor, så allerede dér fungerer maskinen som en to-i-en maskine. Hvis man altså regner alle de mange røre-/ og piskefunktioner under ét.

Køber du noget af det store udvalg af ekstraudstyr, kan Kenwood KMM770 erstatte mange flere opgaver i køkkenet. Helt uden at blive overbelastet.

Kenwood KMM770 er forbrugernes favorit

Netop denne model fra Kenwood bliver ved med at dukke op i toppen af listerne både i tests og på brugernes egne anmeldelser. Det gælder blandt andet hos Forbrugerrådet Tænk, der havde maskinen på en flot 2. plads i deres test af køkkenmaskiner. Så den har altså sat sig solidt i toppen hos alle – både eksperter og forbrugere.

Den kraftfulde motor på 1200 W kan klare lidt af hvert. Den pisker luftigere end en almindelig elpisker, og gærdejen bliver også lige dét mere lækker og luftig af at blive kræset om ved den gode maskine end af et par menneskelige arme, der hurtigt bliver trætte.

Upåklagelig ydeevne

Hvor andre køkkenmaskiner ofte roterer i den samme cirkelbevægelse, har Kenwood KMM770 en total blandefunktion, så alle ingredienser i skålen bliver rørt godt og grundigt med. Selv det der normalt ville sætte sig fast i kanterne og i bunden.

Uanset belastningen fastholder den automatiske elekroniske hastighedskontrol den samme hastighed i røreenheden. Det giver sammen med den totale blandefunktion en ensartethed, som skaber perfekte resultater. Uanset om der er tale om bolledej, flødeskum eller smoothies.

Imens kan du selv ordne andre opgave i køkkenet – ja eller bare slappe af, mens køkkenmaskinen klarer ærterne. Lige meget hvad du vælger, vil den effektive arbejdskraft, som Kenwood KMM770 yder, give dig en masse overskud til køkkenets mange opgaver.

Andre køkkenmaskiner fra Kenwood:

 

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1800
Kenwood røremaskine - Chef XL - KVL4140S
Pris fra 3.499
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1000
Kenwood røremaskine - kMix - Sort
Pris fra 2.499
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2500
Kenwood røremaskine - Titanium Chef Baker XL - KVL85.004SI
Pris fra 3.999
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1800
Kenwood røremaskine - Patissier XL - KWL90.124SI
Pris fra 5.699
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1700
Kenwood røremaskine - Chef XL - KVL4170S
Pris fra 3.299
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1200
Kenwood røremaskine - Chef - KVC3100.S
Pris fra 2.299
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 700
Kenwood røremaskine - Prospero - KHC29A.O0.SI
Pris fra 1.999
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2000
Kenwood røremaskine - Chef XL - KVL4100S
Pris fra 2.499
GRATIS FRAGT
Kenwood røremaskine - Chef - KVC3100W
Pris fra 3.999
GRATIS FRAGT
Kenwood KVL4100S Chef XL Køkkenmaskine
Få den bedste hjælp til al det hårde køkkenarbejde. Denne køkkenmaskine fra Kenwood har en kraftfuld motor på 1200 watt, så den kan klare hvilken som helst opgave du stiller den for. Du kan nemt udforske en verden af muligheden med en assistent ved hånden
Pris fra 2.890
GRATIS FRAGT
Kenwood KVC3100S Chef Køkkenmaskine
Giv dig selv muligheden for den bedste hjælp i køkkenet. Med Kenwood KVC3100S Køkkenmaskinen kan du sætte smagfuld mad på bordet. Du får en alsidig og pålidelig køkkenmaskine der klarer al det hårde arbejde, da den er designet til at gøre madlavningen nem
Pris fra 3.499
GRATIS FRAGT
Kenwood Køkkenmaskine KMX750BK
Fra Kenwoods serie Kmix kommer den elegante og stilfulde køkkenmaskine KMX750. Med en motorkraft på 1000 watt kan den ælte selv de hårdeste deje. Lad maskinen klare det hårde arbejde, så du kan bruge mere tid og energi på at gøre de små detaljer helt perf
Pris fra 2.731
GRATIS FRAGT
Kenwood KVL4170S Chef XL Røremaskine sølv
Den pålidelige KVL4170 køkkenmaskine fra Kenwood leverer et stærkt resultat hver gang, dette skyldes bl.a. den stærke 1200 watts motor. Køkkenmaskinen er udviklet med henblik på, at være den bedste hjælpende hånd du kunne forestille dig. Den kan assistere
Pris fra 3.495
GRATIS FRAGT
Kenwood KWL90.124SI Chef Patissier XL køkkenmaskine
En køkkenmaskine der inspirerer dig til mere meget end at ælte dej. Med denne maskine fra Kenwood kan du klare enhver køkkenudfordring, alt fra at smelte smør til at lave en surdej. Maskinen er udstyret med adskillige smarte funktioner, hvor du kan bl.a.
Pris fra 7.222
GRATIS FRAGT
Kenwood Foldeværktøj AT 512
Foldeværktøj til Kenwwod køkkenmaskiner
Pris fra 342
GRATIS FRAGT
Kenwood KAX 644 ME Berry Press
Frugtpresse, til stavmikser, til køkkenmaskine, poleret
Pris fra 685
Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums