Kenwood KMM770 er en køkkenmaskine, der kan det hele. Så er du også træt af at have hundrede og sytten forskellige maskiner og redskaber stående i køkkenet? Så gør dig selv den tjeneste at investere i denne.

Kenwood KMM770

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Wupti 2.198,00 2.198,00 Læs mere
KopK 3.999,00 3.999,00 Læs mere
Imerco 3.999,95 3.999,95 Læs mere

Kenwood KMM770 er en forbedring af den prisvindende model KMM760. Det er en køkkenmaskine, hvor du får rigtig meget for pengene.

I den 6,7 liter store skål kan du lade dejen, flødeskummet – eller hvad du måtte finde på at lave – stå og arbejde, mens du bruger dine kræfter og energi til noget andet i køkkenet.

Køkkenets alt-mulig-mand

Kenwood KMM770 vejer 9,7 kg, men du har også mulighed for at lave stort set alt på den og erstatte nogle af alle dine andre redskaber og maskiner. Med køkkenmaskinen følger både blender, piskeris, k-spade, dejkrog og et stænklåg til skålen.

Kenwood KMM770 har den fordel, at den kan bruges til rigtig meget andet en ”bare” at røre i ting. Blenderen kobles til den kraftfulde motor, så allerede dér fungerer maskinen som en to-i-en maskine. Hvis man altså regner alle de mange røre-/ og piskefunktioner under ét.

Køber du noget af det store udvalg af ekstraudstyr, kan Kenwood KMM770 erstatte mange flere opgaver i køkkenet. Helt uden at blive overbelastet.

Kenwood KMM770 er forbrugernes favorit

Netop denne model fra Kenwood bliver ved med at dukke op i toppen af listerne både i tests og på brugernes egne anmeldelser. Det gælder blandt andet hos Forbrugerrådet Tænk, der havde maskinen på en flot 2. plads i deres test af køkkenmaskiner. Så den har altså sat sig solidt i toppen hos alle – både eksperter og forbrugere.

Den kraftfulde motor på 1200 W kan klare lidt af hvert. Den pisker luftigere end en almindelig elpisker, og gærdejen bliver også lige dét mere lækker og luftig af at blive kræset om ved den gode maskine end af et par menneskelige arme, der hurtigt bliver trætte.

Upåklagelig ydeevne

Hvor andre køkkenmaskiner ofte roterer i den samme cirkelbevægelse, har Kenwood KMM770 en total blandefunktion, så alle ingredienser i skålen bliver rørt godt og grundigt med. Selv det der normalt ville sætte sig fast i kanterne og i bunden.

Uanset belastningen fastholder den automatiske elekroniske hastighedskontrol den samme hastighed i røreenheden. Det giver sammen med den totale blandefunktion en ensartethed, som skaber perfekte resultater. Uanset om der er tale om bolledej, flødeskum eller smoothies.

Imens kan du selv ordne andre opgave i køkkenet – ja eller bare slappe af, mens køkkenmaskinen klarer ærterne. Lige meget hvad du vælger, vil den effektive arbejdskraft, som Kenwood KMM770 yder, give dig en masse overskud til køkkenets mange opgaver.

Vi fandt den billigst hos Wupti.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Wupti 2.198,00 2.198,00 Læs mere
KopK 3.999,00 3.999,00 Læs mere
Imerco 3.999,95 3.999,95 Læs mere
Print Friendly, PDF & Email
Summary
Review Date
Reviewed Item
Kenwood KMM770
Author Rating
51star1star1star1star1star