Ankarsrum AKM 6220 anmeldelse

NoAdsAnkarsrum AKM 6220 er en populær maskine, der passer godt til private hjem. Den er blevet kåret til bedst i test af Politiken og er meget populær blandt deltagerne i Den store Bagedyst. Maskinen er kompakt og støjsvag, og der medfølger en del tilbehør.

NoAds

Ankarsrum 6220 i hvid

[afp id=”36″]

Der er sikkert flere ting, som Politiken og deltagerne i Den store Bagedyst kan blive enige om, men en af dem er i hvert fald, at Ankarsrum røremaskinerne er nogle af de bedste på markedet. Politiken kårede i 2011 Ankarsrum AKM 6220 til bedst i test, mens både to af vinderne af Den store Bagedyst, Tobias Hamann og Annemette Voss, også roser røremaskinerne og selv bruger dem i deres køkken.

Ankarsrum AKM 6220 har da også det hele: Lækkert stilrent design, en stor blandeskål og er støjsvag ved brug. Derudover har maskinen den fordel, at det er skålen, der drejer rundt. Ikke bare piskeren. Det giver en maskine, der står meget stabilt, og gør, at massen i skålen bliver jævn meget hurtigt.

Ankarsrum AKM 6220 – God maskine til private

Den svenske fabrikant Ankarsrum laver røremaskiner i mange størrelser. Ankarsrum AKM 6220 er en af de mindre, selvom skålen kan rumme hele syv liter. Det gør den meget velegnet til private, der ønsker en god og solid maskine, men ikke har brug for en så stor maskine som de professionelle, og som måske heller ikke ønsker at bruge lige så mange penge på den.

Ankarsrum AKM 6220 kan røre fem kilo dej sammen af gangen, hvilket for de fleste nok vil være rigeligt. Skålen er bred, og det er nemt at tilføje ekstra ingredienser, mens maskinen arbejder.

Dens kompakte design gør også, at det er nemt at finde plads til den på køkkenhylderne. Også i et lille køkken.

Støjsvag maskine gør madlavningen næsten lydløs

Mange røremaskiner larmer meget, når de er i gang. Så meget, at det kan være svært at føre en samtale, mens de kører. Det er dog ikke et problem med Ankarsrum AKM 6220. Den er netop kendt for at være næsten lydløs, hvilket vil give en sjælden stilhed i dit køkken, når du laver mad. Særligt i hjem med køkken alrum kan det være rart, at der ikke er maskiner, der larmer, så alle andre i rummet bliver generet af dem.

Masser af udstyr gør maskinen uundværlig

Du får både en dejkrog og et piskeris med til Ankarsrum AKM 6220. Det gør den meget nem at bruge i madlavningen og gør, at den kan bruges til en lang række forskellige opgaver i køkkenet. Du får også en dejrulle, dejkniv og dejskraber sammen med maskinen og en skål til 3,5 liter, hvis du skal lave en mindre portion.

Ekstra udstyret er med til at gøre, at du kan tage Ankarsrum i brug med det samme, som du får den ind af døren. Der mangler ikke noget. Det er dermed bare om at blande nogle ingredienser sammen til en dej og sætte maskinen i gang.

Lige nu får du Ankarsum AKM 6220 billigst hos [afpreseller id=”36″].

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
x