Hurom 700 slowjuicer – Anmeldelse

Hurom 700 slowjuicer – eller Hurom HU-700, som den oprigtigt hedder – har vundet den prestigefyldte Red Dot Design Award, hvor der blandt andet lægges vægt på det funktionelle design og generelt kvaliteten af produktet. Faktisk er Hurom 700 så god, at den er godkendt til professionel brug.

Hurom 700

[afp id=”56″]

En juicemaskine er ikke længere blot en juicemaskine. Der er ”almindelige” juicemaskiner, og så er der slowjuicere. Hurom 700 hører til den sidste kategori og er så absolut et godt valg til dig, der elsker friskpresset juice og gerne vil gøre noget godt for din krop og dit velvære.

Design og funktion samt tilbehør

Der er et lille håndtag på selve maskinen, hvilket gør det nemmere at flytte rundt med den. Ellers er der kun at sige, at der er tale om et lækkert og stilrent design, der giver dig lyst til at lave sund og nærende juice.

Funktioner og tilbehør:

 • 150 Watt
 • Omdrejninger pr. minut: 80
 • Vægt: 6,2 kg
 • 2 beholdere: Én til opsamling af frugtkød og én til selve juicen
 • Drypstop
 • 1 hastighed

Lille tip: Har du for eksempel lavet gulerodsjuice, kan resterne (frugtkødet) herfra med lethed bruges til de gulerodsboller, du længe har tænkt på at bage.

Forskellen på ”almindelige” juicemaskiner og slowjuicere

Der er tale om produkter med en centrifuge og produkter med en snegl. Dem vi her kalder for ”almindelige” juicemaskiner bruger en centrifuge, mens slowjuicere bruger en snegl, hvor frugterne bliver mast igennem. Mange ting kan nævnes om de to forskellige måder at lave lækker juicesaft på, og her kommer et par af dem:

 • De centrifuge-baserede er ofte billigere
 • Du udnytter bedre frugten ved sneglemetoden – altså får du mere ud af frugterne
 • Juicen er markant renere ved brug af sneglemetoden
 • Flere af de sunde elementer af frugten ender i juicen ved brug af sneglen

Friskpresset juice smager bedre og er tilmed sundt for dig

Der er et væld af sundhedsmæssige årsager til selv at presse sin egen juice. For det første er den juice, du køber i forretningerne kogt helt ud og tilsat farvestoffer. Udkogningen gør man, så juicen kan holde længere, men det har sine konsekvenser:

 • Farven bliver helt brun, hvilket er årsagen til, at man er nødt til at tilsætte farvestoffer
 • En masse af de sunde vitaminer i frugterne går tabt ved udkogning

Laver du din egen juice, får du dermed flest muligt af alle de sunde og vigtige vitaminer og næringsstoffer med, og du bevarer farven og undgår farvestoffer. Samtidig undgår du også sukker og andet, du helst ikke vil fylde din krop med.

Hjemmelavet juice er derfor med til at forbedre dit helbred og er med til at opbygge en sund krop, så der forebygges mod diverse sygdomme.

Hurom 700: Professionelt udstyr til hr. og fru Jensen

Du kan dermed gøre noget godt for din egen og den øvrige husstands sundhed og velvære ved at lave din egen juice, der er mere velsmagende og helt frisk.

Hurom 700 slowjuicer bliver brugt i professionelle miljøer, men på trods af det ligger prisen på herligheden blot i midterfeltet af slowjuicere.

Vi har fundet den billigst hos [afpreseller id=”56″]

Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums