Anmeldelse af Breville vaffeljern

Breville vaffeljern – Breville er ikke et superkendt mærke i Danmark. Breville er til gengæld blevet kendt i flere af vores nabolande, og historien bag Breville går tilbage til 1932 i Australien. Her slog Bill O’Brien og Harry Neville sig sammen og skabte en virksomhed. Navnet Breville opstod som en sammensmeltning af Brien og Neville, men til at starte med lavede de ikke køkkenudstyr. Faktisk langt fra! Til at starte med lavede Breville radioer og af alle ting så mineryddere!

Det var først i 1970’erne Breville for alvor begyndte at lave mindre køkkenmaskiner som toastere, blendere, kaffemaskiner og grill. Dette vaffeljern passer perfekt ind i Brevilles produkt portefolio med mindre køkkenmaskiner!

breville vaffeljern

Vafler på belgisk maner

Dette vaffeljern fra Breville er til firkantede lidt dybere vafler. Du kan sagtens bruge almindelig vaffeldej, men vaffeljernet er egentlig lavet til belgiske vafler. Belgiske vafler er netop kendetegnet ved af være lidt dybere i hullerne og lidt luftigere, og traditionelt set blev de også lavet med gær. Men som sagt du kan nemt bruge en almindelig vaffeldej, som denne her vaffeldej på HurtigMums.dk.

En vigtig detalje er dog, at du ikke skal lukke helt for vaffeljernet når du laver vaflerne. Det er fint, at der lige kommer lidt luft ind til vaflerne.

Derfor skal du vælge Breville vaffeljern

Vi har her samlet nogle af de argumenter, der er for at du skal vælge et Breville vaffeljern lige nedenfor. Bagefter kan du læse om de svagheder vi har fundet ved Breville vaffeljern.

  • Vores oplevelse af Breville vaffeljern var at det var intuitivt og nemt at bruge
  • Vaffeljernet laver gode dybe huller, sådan som belgiske vafler helst skal have
  • Vaflerne er nemme at tage af pladerne og det er nemt nok lige at checke til vaflerne
  • Vaffeljernets plader er nemme at rengøre – brænder sig ikke fast. Videre så kan pladerne nemt afmonteres, hvilket gør det endnu nemmere at rengøre!
  • Lækkert design

Derfor skal du ikke vælge Breville vaffeljern

Der er faktisk ikke så mange grunde til ikke at vælge et Breville vaffeljern. Der er dog en, og lige som så meget andet godt kram, så er prisen også lidt højere end ved mange andre produkter.

I skrivende stund er prisen omkring 650 kroner. Du kan finde mange vaffeljern, der er dyrere end det, men 650 kroner er stadig i den dyrere ende af skalaen, når det kommer til vaffeljern.

Der er stadig kun et begrænset udvalg af forhandlere i Danmark af Breville.

En af de forhandlere i Danmark, hvor prisen er til at gå til for vaffeljernet og som har gratis fragt er KitchenOne.

Butik
Pris
Link

809

breville vaffeljern åben

Se også vores anmeldelser af Breville Barista Max espressomaskine og Breville Halo XL 9L Airfryer

Picture of Laust Kehlet

Laust Kehlet

Laust Kehlet er fast madskribent, står for drinksopskrifter og han er også anmelder hos HurtigMums.dk Laust er fungerende chefredaktør på siden, så du er altid velkommen til at skrive til ham direkte på [email protected]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums