Anmeldelse af KitchenAid røremaskine

En KitchenAid røremaskine passer ind i ethvert køkken. Det yderst funktionelle design er skabt til at gøre hverdagen lettere, samtidig med at det er en maskine, du kan være stolt af at have stående fremme i køkkenet. Samtidig er den både mere robust og holdbar end de fleste konkurrenter på markedet.

KitchenAid Classic
Butik
Produkt
Pris
Link

4.399

4.999

3.999

3.299

4.499

3.219

4.129

3.999

4.199

4.944

4.199

5.350

En røremaskine er en uundværlig maskine i ethvert køkken. Men fremfor at bøvle med en håndmikser, kan du lige så godt købe en multifunktionel røremaskine, der også giver mulighed meget andet end bare at røre deje og farser sammen. En sådan røremaskine har mærket KitchenAid nogle rigtig gode bud på.

Tidsløst design

Designet kender de fleste. Ingen LED-lys, ingen touch-knapper – kun nogle få små funktionelle håndtåg. Den karakteristiske røremaskine er en unik blanding af et retro og moderne design, som passer ind enhver stil og smag.

Den fås i et hav af farver, helt præcist 28 forskellige af slagsen, hvor de mest populære er den ægte retro-røde, samt den sorte model. Samtidig fylder den væsentligt mindre end andre multifunktionelle røremaskiner på bordet. Så det er den type køkkenmaskine, man altid har stående fremme, frem for at pakke den væk i køkkenskabet.

Gennemsnitlig levetid på 30 år

I følge KitchenAid har deres røremaskine en gennemsnitlig levetid på 30 år. Det betyder, at det højst sandsynligvis er den sidste røremaskine, du nogensinde behøver at investere i. Samtidig gør det tidsløse design det nemt, at få den til at passe ind i de fleste køkkener. Det har den gjort i mange år allerede og det vil den sikkert også i mange år endnu – uanset hvilken retning fremtidens køkkendesign kommer til at gå i.

Samtidig kræver den ikke meget vedligeholdelse, og alt det medfølgende tilbehør er nemt at både på- og afmontere. Så her er tale om en maskine, der bare kan bruge, når der er behov for det, uden at du skal have bøvl og besvær med at holde den vedlige.

Maskinen med maximal brugervenlighed

Alt i alt dækker maskinen de fleste behov i det almindelige køkken. Den klassiske aluminiumsskål passer til alle de forskellige farver som røremaskinen findes i, og så kan den endda vaskes i opvaskemaskinen. Det kan de andre dele som følger med i øvrigt også, både dejkrog, piskeris og k-spatel. Det er virkelig et kæmpe plus ved denne maskine.

Udover de nævnte redskaber der følger med, og som langt hen ad vejen dækker hverdagsbehovet, så kan du bl.a. tilkøbe ekstra redskaber som f.eks.:

  • Kødhakker
  • Ismaskine
  • Råkostjern
  • Juicepresser

Køkkenmaskinen over dem alle

På trods af at designet har mange årtier bag sig, så er KitchenAid røremaskinerne stadig et stilikon den dag i dag – og den signalerer til alle, at du går op i kvalitet og godt design, når den står på køkkenbordet. Intet under, at den år efter år står højt på ønskesedler til jul og fødselsdag.

KitchenAid er måske nok dyrere end gennemsnittet. Men den er alle pengene værd og med en levetid på op i mod 30 år, virker prisen faktisk helt rimelig. Maskinen er virkelig en klassisker.

Butik
Produkt
Pris
Link

4.399

4.999

3.999

3.299

4.499

3.219

4.129

3.999

4.199

4.944

4.199

5.350

Picture of Laust Kehlet

Laust Kehlet

Laust Kehlet er fast madskribent, står for drinksopskrifter og han er også anmelder hos HurtigMums.dk Laust er fungerende chefredaktør på siden, så du er altid velkommen til at skrive til ham direkte på [email protected]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums