Kenwood KMM020 Major Titanium er køkkenmaskinen du bare ikke kan undvære, når du først har prøvet, hvor lækker den er i brug! Det er ikke uden grund, den scorer højt i alle tests, den er med i. En fantastisk god hjælpende hånd hos enhver familie.

Kenwood KMM020 Major Titanium

[afp id=”84″]

Kenwood KMM020 Major Titanium model er en robust køkkenmaskine, der ikke går på kompromis med noget som helst. Hverken design, brugervenlighed, alsidighed eller styrke. Samtidig passer størrelsen perfekt til en travl familie, der gerne vil have tid og overskud til at lave mad fra bunden.

Køkkenmaskinens design er utrolig flot i forhold til, hvor meget kraft og effektivitet, der er samlet inde i maskinen. Designet er elegant, stilrent og godt i stil med den professionelle linje, som går igen i hele maskineriet.

Kenwood KMM020 er køkkenets smagfulde arbejdshest

Når først du har anskaffet dig denne fantastiske Kenwood KMM020 Major Titanium køkkenmaskine, bliver den din bedste ven. Den sparer dig for mange unødvendige armkræfter og meget tid. For med sine 1500 watt er det en kraftig maskine, som aldrig kører træt.

Kenwood KMM020 køkkenmaskinen kan dog stadig røre eller piske nænsomt, når det er det, der er brug for. Uanset hvor meget modstand, maskinen støder på, holder den hastigheden. Det giver flotte, ensartede resultater, som er svære at opnå manuelt med et almindeligt piskeris, røreske eller dejskraber.

Den er en alsidig arbejdsmakker, som udover de forskellige hastigheder også kommer med både k-spade, piskeris og dejkrog. Derfor kan den klare lidt af hvert, og ingen opgave er for stor eller svær til køkkenmaskinen.

Den har også en funktion, der kaldes total blandefunktion. Det betyder i praksis, at der bliver rørt rundt i hele skålen, uanset hvilken rørearm, du har på. Alle ingredienser bliver rørt eller pisket rundt. Der er ikke noget, der sidder fast på kanterne eller i bunden. Alt bliver mixet sammen, og det er igen en af fordelene ved at bruge en køkkenmaskine – det giver bare gode, professionelle resultater.

Familievenlig maskine

Kenwood KMM020 er en super robust maskine, som ikke er til at slide op. Fra Kenwoods side er der absolut ikke sparet på de gode funktioner og slagkraftighed. Det er endnu en af grundene til, at den passer perfekt ind i en travl familie.

Skålen har en størrelse på 6,7 liter. Det giver altså plads til gode mængder dej, når der skal laves boller til en weekendmorgen eller piskes litervis af flødeskum, når hele familien kommer forbi til fødselsdag.

Derudover kan alle delene gå i opvaskemaskinen, og selve maskinen er super nem at tørre af med en fugtig klud. Det bliver ikke nemmere!

Vi har fundet Kenwood KMM020 billigst hos [afpreseller id=”84″].

Print Friendly, PDF & Email
Summary
Review Date
Reviewed Item
Kenwood KMM020 Major Titanium
Author Rating
51star1star1star1star1star