KitchenAid Råkostjern – Anmeldelse

NoAdsKitchenAid råkostjern er et genialt stykke tilbehør til din KitchenAid Artisan eller Classic køkkenmaskine. Trods sit navn giver råkostjernet dig mulighed for flere forskellige måder at udfolde dig på i køkkenet. Men frem for alt er det let at betjene, let at rengøre og gør det lettere at leve lidt sundere.

[afp id=”38″]

Amerikanske KitchenAid er kendetegnet ved høj kvalitet, og dette råkostjern er ingen undtagelse. Med sine tre forskellige tromler af stål kan jernet både rive og skære i skiver. Så hvis du leder efter nye muligheder for at anvende din KitchenAid Artisan eller Classic køkkenmaskine, kan du ikke gå galt i byen med dette råkostjern.

KitchenAid råkostjern med tre tromler og mange muligheder

KitchenAid råkostjernet omdanner din KitchenAid-maskine til et elektrisk råkostjern, som effektivt både river og skærer i skiver. Jernet leveres med tre tromler af stål. Disse tre tromler er gode til forskelligt arbejde og giver dig mange anvendelsesmuligheder.

Den medium rivetromle er god til rodfrugter, grøntsager, nødder og rivning af bløde oste.

Ved det lidt hårdere arbejde anvendes den grove rivetromle. Det er blandt andet til lidt hårdere rodfrugter og nødder, chokolade samt de mere faste oste såsom parmesan.

Endelig har vi den sidste tromle. Dette er en skivetromle, som forvandler rodfrugter, frugt og grønt til flotte, ensartede skiver.

Du kan dermed anvende råkostjernet til mange forskellige formål og retter og prøve dig frem med de tre tromler.

Nem betjening såvel som rengøring

Råkostjernet kobles på din KitchenAid Artisan eller Classic maskines koblingsled. Herefter indsætter du den ønskede tromle og voila! Du er nu klar til at rive eller skære grøntsager og andre ingredienser. Mere enkelt bliver det faktisk ikke.

Og med en god holdbarhed er der nu rig mulighed for at få revet og skåret sig igennem en hel masse lækre sager!

Og så er der rengøringen. Ganske vist er det kun plasticdelen, der må vaskes i opvaskemaskinen. Men KitchenAid råkostjernet består af så få komponenter, at du alligevel hurtigt har overstået rengøringen.

Tromlerne af stål vaskes hurtigt og nemt op i hånden. Hvis opvasken må vente, fordi maden skal hurtigt på bordet, kan de med fordel lægges i blød i lidt vand imens. Dette forhindrer rester fra de revne ingredienser i at ”gro fast”, og tromlerne kan således efterfølgende rengøres i et snuptag.

Ekstraudstyr er ekstra lækkert

For at anvende dette råkostjern skal du som nævnt allerede have enten en KitchenAid Artisan eller Classic køkkenmaskine. Har du ikke det, er her et par gode grunde til at anskaffe sig en: madlavning bliver hurtigere og nemmere, maskinen kan udføre mange forskellige funktioner og sidst, men ikke mindst, kan du anskaffe dig lækkert ekstraudstyr.

Så hvis du ikke allerede er den lykkelige ejer af en maskine af førnævnte type, er der god grund til at blive det. Ikke mindst fordi det gør det muligt for dig at opleve fornøjelsen ved dette KitchenAid råkostjern!

Vi har fundet råkostjernet billigst hos [afpreseller id=”38″].

Denne tekst blev sidst opdateret den 25. november 2016 9:43

Johan Hoffmann