KitchenAid Artisan – køkkenets flotteste maskine

KitchenAid Artisan er en af de mest populære køkkenmaskiner, der findes – og det er ikke tilfældigt! Dens flotte design er virkelig noget, der pynter i køkkenet. Samtidig er det det en vildt praktisk og nem køkkenmaskine, der kan klare alt!

[afp id=”28″]

KitchenAid Artisan 150eca

Der er ikke noget at sige til, at KitchenAid Artisan er så populær, som den er. Det er en af de flottest designede køkkenmaskiner, du overhovedet kan få. En af den slags det ville være synd og skam at gemme væk. Så lad den i stedet stå fremme i køkkenet og pryde.

Den fås i mange fede farver, så det er næsten slet ikke til at vælge. Hver farve passer bare perfekt med det retro-moderne design og gør maskinen lige så flot, som den er praktisk.

Lille maskine, stor ydelse – endnu større nydelse

Køkkenmaskinen er en drøm at arbejde med og trods den relativt lille motoreffekt på 300 W kan den virkelig arbejde, den lille maskine!

Skålen i rustfrit stål, der følger med, er på lige knap 5 liter. 4,8 for at være helt præcis. Det har selvfølgelig sine begrænsninger for, hvor stor en dej man kan slå op. Men den har altså en maksimal kapacitet på 1 kg almindeligt mel eller 800 g fuldkornsmel, så det er faktisk stadig en hel del. Det er de færreste, der nogensinde for brug for en større skål end det.

Den er vildt nem at bruge til at piske for eksempel marengs stiv, røre deje sammen i, og den gør i det hele taget arbejdet i køkkenet meget lettere, fordi den er så nem at håndtere og bare virker så godt.

Den lækre køkkenmaskine scorer også højt blandt eksperterne på diverse tests. Blandt andet. det tyske TestMagazin, der i deres sidste test havde KitchenAid Artisan på en sikker første plads med sine 93,9 point ud af 100.

Mulighed for tilkøb af ekstratilbehør

Der er mulighed for at købe en masse ekstratilbehør. Så du kan bruge den lille, fikse maskine til alt, hvad en moderne, madglad mand eller kvinde kan finde på at skabe i et køkken. Du kan tilkøbe alt lige fra kødhakkere til ismaskine eller råkostjern.

Når du køber selve maskinen, kommer den ikke med mere, end man skal bruge. Der medfølger, udover maskinen og skålen, tre redskaber:

  • Dejkrog
  • Piskeris
  • K-spade

De er supernemme at bruge og sætte på – og så går det hele i opvaskemaskinen. Det er langt fra alle køkkenmaskiner, hvor det kan lade sig gøre. Alene det, er næsten hele købet værd. Det tager ingen tid hverken at bikse en bolledej sammen eller rydde op og gøre rent efter sig.

KitchenAid Artisan imponerer både på design og brugervenlighed og er en drøm at have stående på køkkenbordet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
Annonce