Ankarsrum Assistent – Anmeldelse

Ankarsrum Assistent er et produkt, der ikke tillader dig at gå ned på udstyr. Denne revolutionerende køkkenmaskine har nemlig så meget ekstraudstyr, at den på det nærmeste er multifunktionel. Maskinen sætter dig således i stand til at udfolde dig kulinarisk på mange forskellige områder. Alle de mange dele produceres lokalt i svenske Ankarsrum og leveres til dig som en fantastisk maskine i retro-design med garanti for høj kvalitet.

Ankarsrum Assistent AKM6220MW

Hvis du har behov for flere forskellige funktioner, men gerne vil undgå at skulle investere i mange maskiner, er Ankarsrum Assistent svaret.

Med sine mange muligheder og sit store arsenal af ekstratilbehør kan maskinen spare dig for meget besvær. Du undgår at skulle købe flere pladsoptagende køkkenmaskiner, du sparer penge og samtidig opnår du fantastiske resultater. Selvom maskinen først og fremmest er en røremaskine, har den nemlig meget mere at tilbyde dig.

Ankarsrum Assistent er rig på udstyr

Ankarsrum Assistent kommer med en hel del ekstraudstyr. Alt sammen for at kunne tilbyde dig flere muligheder for kulinarisk udfoldelse og spændende funktioner. Alle dens bevægelige dele er i helstøbt aluminium eller rustfrit stål.

Selve maskinens ydre er ligeledes helstøbt aluminium. Ankarsrum Assistent er dermed en særdeles robust og holdbar maskine og leveres med:

  • En 7 liters skål i rustfrit stål med låg til.
  • En dejrulle og en dejkrog til montering på maskinen.
  • En kantskraber og en dejkniv.
  • Et dobbelt piskeris med tilhørende 3,5 liters skål s
  • En mørdejsælter til piskeriset. En citruspresser.
  • En blender med kapacitet på 1,7 liter.
  • En kødhakker inklusiv et pølsehorn, samt pastaplader, rivejern, purépresser og småkagejern alle til montering på kødhakkerfunktionen.

Nem betjening

Lad dog ikke den vilde mængde udstyr tage pusten fra dig. Selvom Ankarsrum Assistent tilbyder dig svimlende mange muligheder, er den nem og enkel at betjene.

Maskinen med de mange muligheder har nemlig til gengæld kun to knapper for dig at betjene. Den ene er en on/off-knap med indbygget minutur, mens den anden styrer hastigheden.

Så selvom der er tale om en maskine med en hel masse funktioner og dele, er den ikke mere besværlig at anvende end som så.

Ankarsrum Assistent er først og fremmest en røremaskine. Her kommer førnævnte dejkrog og dejrulle i brug. Ved store mængder anvendes krogen og ved små mængder rullen.

Som nævnt kommer maskinen også med en klassisk kødhakker. Når denne funktion anvendes, lægges maskinen om på siden og hakkeren monteres. Helt enkelt.

Endeløse muligheder

Med Ankarsrum Assistent er dine muligheder på det nærmeste endeløse. Du kan blende, hakke, ælte, røre og mere til.

Med pastapladerne til kødhakkeren kan du lave spaghetti, makaroni og to forskellige slags tagliatelle. Med purépresseren kan du presse bær, frugter eller flåede tomater. Med citruspresseren kan du hurtigt få omdannet mange frugter til en lækker juice.

Så hvis du drømmer om nye kulinariske udfoldelser, er Ankarsrum Assistent maskinen, der giver dig muligheden for at udleve drømmen. Og med fem års garanti er der lagt op til mange timers samvær i køkkenet med dit nye bekendtskab.

Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums