Kenwood kMix kaffemaskine – Anmeldelse

Kenwood kMix kaffemaskine er et revolutionerende produkt, der tager hverdagens kaffebrygning til et helt nyt niveau. Det elegante udseende kombineret med de lækre funktioner giver en kaffemaskine, som man tidligere kun havde drømt om.

Kenwood kMix kaffemaskine

Kenwood kMix kaffemaskinen her er endnu en af de skønne produkter i Kenwood’s kMix-serie. En serie hvor specielt kaffemaskinerne er blevet kåret som bedst i test af flere omgange. Det er ikke uden grund, da Kenwood forstår at gøre kaffebrygning nemt, lækkert og indbydende.

GRATIS FRAGT
Kenwood Coffee Machine
Her er en kaffemaskine fra Kenwoods serie Kmix der passer ind i alle hjem.Man kan lave op til 6 kopper kaffe ad gangen og med en drypstopfunktion går du ikke glip af en eneste dråbe kaffe. Vælg selv lige nøgaktig hvordan du vil have din kaffe med en aroma
Pris fra 810

Innovative funktioner

Kaffemaskinen her er udstyret med flere forskellige funktioner, som gør hverdagen nemmere. Især for alle os, der har tendens til glemsomhed i en travl hverdag.

Maskinen slukker automatisk sine varmeplader efter to timer og sørger også for selv at holde styr på, hvornår den skal afkalkes. Det er altså endnu en bekymring, der kan fjernes fra hverdagens tankemylder. For Kenwood kMix kaffemaskinen giver dig besked med sin indbyggede alarm.

Maskinen sørger også for, at din kaffe har den helt rigtige temperatur. Med både sit automatiske varmesystem og en varmeplade under kanden, holder den kaffen varm indtil servering.

[ezcol_2third]Du behøver derfor ikke at stresse med først at lave kaffen, når gæsterne er ankommet. Og du kan sagtens lave en hel kande og lade kaffen stå, så du kan tage en kop eller to senere. Så længe du ikke venter længere end to timer.[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]Se andre anmeldelser her:

Ankarsrum AKM 6220

Bosch TKA8013 kaffemaskine

Nemox Gelato Pro 1700

[/ezcol_1third_end]

Du behøver derfor ikke at stresse med først at lave kaffen, når gæsterne er ankommet. Og du kan sagtens lave en hel kande og lade kaffen stå, så du kan tage en kop eller to senere. Så længe du ikke venter længere end to timer.

Derudover drypper kaffemaskinen ikke, så du slipper for indtørrede kaffepletter på maskinen.

Kenwood kMix kaffemaskinen pynter i køkkenet

Selve kaffemaskinen fungerer nærmest som et kunstværk på køkkenbordet. Du vil aldrig blive træt af at have den stående fremme, da den er både moderne og tidløs.

Den kan fås i mange forskellige farver, så den passer ind i de fleste hjem, hvad end du sætter pris på det klassiske sorte, hvide eller metalliske udtryk eller en af de lækre pangfarver.

Maskinen står flot med sine glatte og runde kanter. Selv kanden har en afrundet hank, der sikrer et godt greb.

Problemfri håndtering og rengøring

Kaffemaskinen er fantastisk teknologisk og innovativ, men er absolut lige så nem at bruge som en ganske almindelig kaffemaskine – hvis ikke nemmere.

Den har et indbygget filter, så du ikke engang behøver at købe kaffefiltre ved siden af. Filteret er tilmed så nemt at rengøre, at du aldrig får lyst til at vende tilbage til en almindelig maskine med købefiltre.

Sidst, men ikke mindst, kan maskinen lave op til 10 kopper kaffe ad gangen, så du slipper for at stå og brygge hele aftenen, når svigerforældrene er på besøg.

Denne Kenwodd kMix kaffemaskine lever bestemt op til Kenwood’s brand som et kvalitetsrigt, innovativt og designpræget produkt. Der er gået til værks med de små detaljer, der hæver Kenwood kMix kaffemaskinen til et højere niveau.

GRATIS FRAGT
Kenwood Coffee Machine
Her er en kaffemaskine fra Kenwoods serie Kmix der passer ind i alle hjem.Man kan lave op til 6 kopper kaffe ad gangen og med en drypstopfunktion går du ikke glip af en eneste dråbe kaffe. Vælg selv lige nøgaktig hvordan du vil have din kaffe med en aroma
Pris fra 810
Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums