Tefal ActiFry – anmeldelse

Tefal ActiFry er et produkt, der giver dig smagen af junkfood, men uden den dårlige samvittighed, der typisk er forbundet hermed. Med den minimale mængde olie, maskinen anvender, er der lækker og sund mad på menuen – hver dag.

Tefal ActiFry Express XL
Butik
Produkt
Pris
Link

1.430

883

207

1.618

2.749

161

Frituremad behøver ikke at betyde flere liter olie og frituredunst i hele huset. Pommes frites kan tilmed være sunde. Dette er muligvis to udsagn, du kan have svært ved at tilslutte dig. Men sådan er det nu engang, når du anvender Tefal ActiFry.

Velsmagende og sund mad

Tefal ActiFry er en lille varmluftsovn, som steger din mad, til den er både sprød og lækker. Hvad er der nyt ved det? Jo, det nye er, at den kun anvender én skefuld olie fra den medfølgende doseringsske. Både fisk, grøntsager, kød og desserter kan tilberedes med Tefal ActiFry. På denne måde er der masser af variation i de retter, du kan tilberede, men til gengæld er der meget mindre fedt.

Eksempelvis skal der i Tefal ActiFry Express XL kun anvendes en skefuld olie til 1,5 kg pommes frites. 1,5 kg er en ideel portion for op til 6 personer. Med brugen af Tefal ActiFry får du sprøde pomfritter, der blot skal saltes, 1 minut før de er færdige. Derudover kan du lade maskinen passe sig selv. For dig er det derfor let arbejde og sund mad.

Tefal ActiFry gør brug af et patenteret system

Tefal ActiFry har et ydre produceret i hærdet plast og inde i det en udtagelig gryde. Denne gryde har teflonbelægning, hvilket gør, at du undgår at din mad sidder fast i bunden. Desuden sikrer plastic-ydret, at du ikke kan brænde dig på den varme gryde, når den er i brug.

I designet af ActiFry Express XL har Tefal gjort brug af et patenteret system. Maden tilberedes ved en varm luftstrøm som i en ovn. Dette minimerer brugen af olie. Samtidig vil en indre palet stå for den automatiske omrøring af din mad, så den ikke brænder på.

 

Rengøringen af Tefal ActiFry er let som en leg. Alle dele, der tages i brug ved madlavning, kan tages ud af maskinen og vaskes i opvaskemaskinen.

Også anvendelsen af maskinen er nem. Tefal ActiFry har kun tre knapper

  • En start/stop-knap
  • En til indstilling af tid
  • En knap til åbning

Så her er der ingen grund til forvirring. Derudover er der et digitalt display med stegeprogrammer, så du nemt kan følge med i processen. Endvidere sørger den indbyggede timerfunktion for, at du ikke brænder maden på. Dette er dog også noget nær umuligt, da tilberedningsprocessen foregår ved omkring kun 150 graders varme.

På 30-40 minutter tilbereder Tefal ActiFry sprøde pommes frites til dig og dine venner eller familie. Den tid kan du så bruge til at lave resten af maden eller måske bare slappe af. Ligeledes er andre retter også hurtige, fedtfattige og nemme at tilberede med denne herlige maskine. Der er derfor ingen grund til dårlig samvittighed, hvis maven kalder på sprøde pommes frittes. Og da den har så mange andre funktioner, vil Tefal ActiFry blive benyttet tit og ofte – ikke blot, når lækkersulten melder sig.

Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums