Philips HR1871 – Anmeldelse

NoAdsPhilips HR1871 er en kraftfuld saftpresser, som får juicepresning til at virke let som en leg. Du kan presse alle dine frugter og grøntsager nemmere og billigere, og behøver aldrig mere at bekymre dig om hvilken juicebar, der har lige præcis din yndlingskombination.

Philips HR1871

 

 

[afp id=”62″]

Denne saftpresser er igen og igen, årene igennem, blevet kåret til ’Bedst i Test’. Dette er absolut ikke uden grund, da den sikrer dig en nem og håndterbar juicepresning, der hverken kræver ekspertise eller den store rengøring – bare fantasi. En helt igennem nem og effektiv saftpresser.

Meget mere juice

Philips HR1871 saftpresseren er en såkaldt centrifugal juicer, hvilket vil sige, at den har en yderst kraftfuld motor. Du kan altså sagtens presse lækker grøntsagsjuice af selv de hårdeste grøntsager på denne saftpresser, uden at bekymre dig om en ødelagt motor eller et stoppet system.

Den stærke motor gør også, at der kan udvindes ekstra meget saft fra frugter og grøntsager i forhold til i en almindelig saftpresser. Sammen med et nyt juiceudtrækningssystem, gør motoren det altså muligt for dig at trække op til 10 % ekstra saft ud, så du slipper for at bruge hele månedslønnen på frugter.

Saftpresseren har en beholder, der gør det muligt at lave op til 2,5 liter juice på én gang. Hvilket er skønt når der er gæster, og du ikke gider at stå ved juicepresseren hele dagen, eller hvis du ønsker juice flere dage i træk, men ikke gider at trækkes med rengøringen.

Philips HR1871 er nem at bruge og rengøre

Juicepresseren her fra Philips laver ikke bare lækker juice i store mængder – den er også fantastisk nem at bruge. Men alt andet lige, så skal den jo rengøres efter brug. Men fortvivl ikke.

Philips HR1871 er udstyret med en tragt i ekstra stor størrelse, så du kan fylde frugt og grøntsager af alle størrelser i din saftpresser. Der er plads til det hele lige fra hele æbler til rødbeder, og du behøver hverken at skære dem ud eller at skrælle dem.

Efterfølgende skulle man så tro, at du stod med en kæmpe opvask og frugtkød alle vegne, men det er lige præcis ikke tilfældet med Philips HR1871. Den har en rengøringsfunktion, som skyller låg og si, så du nemt kan pille maskinen fra hinanden og smide de løse dele i opvaskemaskinen. Derudover har Philips HR1871 rengøringsvenlige glatte overflader, som gør den super nem at rengøre – også i hånden.

Det overskydende frugtkød og kerner vil heller ikke volde dig problemer, da det samles i en beholder, der er nemt at tage ud og tømme.

Bedst i alle tests

Denne frugtpresser fra Philips har været kåret som nr. 1 i ikke bare én, men hele fire forskellige tests af saftpressere. Testene, der er blevet udført i både Sverige, Norge og Tyskland, viser at saftpresseren er en favorit ikke blot i Danmark, men i hele Europa. Der er stor enighed om, at det både er juicekvalitet, holdbarhed og nemhed, der skyder Philips HR1871 til tops på ranglisterne.

Du kommer ikke til at gå galt i byen med denne saftpresser, hvor du virkeligt kan prøve kræfter med ægte juicepresning, hvor kun kreativiteten sætter grænser.

Vi fandt saftpresseren billigst hos [afpreseller id=”62″].

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
x