KitchenAid brødrister – Anmeldelse

KitchenAid brødrister er en solid brødrister i et flot design. Den har syv forskellige ristefunktioner, mulighed for optøning og en bagelfunktion, der kun rister din bagel på den ene side. Derudover kan den også holde dit brød varmt, hvis du ikke har tid til at spise det med det samme.

Kitchenaid brødrister

[afp id=”39″]

Med sit flotte retrolook og sine mange forskellige ristefunktioner må KitchenAid brødrister siges at være en af de bedste brødristere på markedet. Den er så flot, at du har lyst til at have den stående fremme hele tiden – og så kan den riste dit brød, så det bliver præcis, som du godt kan lide det.

Brødristeren har hele syv forskellige ristefunktioner fra lyst toastet til mørkt ristet. Du behøver derfor ikke stå og overvåge brødristeren for at hive brødet af, når det er blevet ristet så meget, som du ønsker. Du kan stole på, at KitchenAid brødristeren laver det på den helt rigtige måde.

KitchenAid brødrister er kåret til bedst i test flere gange

Når du står med en Kitchenaid brødrister i hænderne vil du ikke være i tvivl om, at det er en brødrister, hvor der er tænkt over tingene. Både i forhold til design og funktioner.

Brødristeren er derfor også blevet kåret utallige gange som bedst i test. Det gælder ikke mindst i Forbrugerrådet TÆNKs test af brødristere. Her bemærkede de i øvrigt, at det var den tungeste brødrister, de nogensinde havde testet.

Med en kampvægt på omkring 5 kilo behøver du derfor heller ikke at være bange for, at Kitchenaid brødristeren glider ned af køkkenbordet.

Optønings- og bagelfunktion giver godt ristet brød

Med Kitchenaid brødristeren er der tænkt på det hele. Du kan både tø brød og boller op i brødristeren. Det gør det nemt og hurtigt at få friskristet brød på bordet – også på en hverdagsmorgen.

Brødristeren har også en særlig funktion, hvor du kan få ristet din bagel i den. Mange foretrækker kun at få ristet bagelen på den side, de kommer pålæg på, og det kan Kitchenaid brødrister klare for dig.

Der er ofte meget at se til om morgenen. Det er derfor ikke sikkert, at du får taget dit ristede brød ud af maskinen med det samme. Brødristeren sørger for at holde brødet lunt til dig, så det er klar til at spise, når du har tid.

Solid brødrister i retrodesign

Som nævnt er Kitchenaid brødristeren en ordentlig basse på fem kilo, og når du får den i hænderne, vil du ikke være i tvivl om, at det er noget solidt kram, du har med at gøre. Brødristeren har da også en garanti på 5 år, hvilket er usædvanligt for brødristere.

Brødristerens flotte retrodesign gør, at du vil have lyst til at have den stående på køkkenbordet. Du kan få modeller i både sort, grå og rød, så det er nemt at finde en, der vil passe ind i dit køkken.

Vi har fundet brødristeren billigst hos [afpreseller id=”39″].

Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums