Royal 1800 køkkenmaskine – Anmeldelse

NoAdsRoyal 1800 køkkenmaskine er med sine 1800 Watt blandt nogle af de allerstærkeste på markedet. Der er dermed et minimum af begrænsninger for, hvad dette powerhouse af et produkt kan hjælpe dig med i dit køkken. Og så er den endda ikke større end så mange andre køkkenmaskiner på markedet.

Royal 1800 køkkenmaskine

Find Royal 1800 Køkkenmaskiner her hos KitchenOne

Der er et væld af køkkenmaskiner at vælge mellem, og de tjener alle forskellige formål. Hvilken der passer til dig, kommer an på, hvad du mener, du skal bruge den til. Hvis det blot er til at piske æggehvider i ny og næ, så er Royal 1800 køkkenmaskine måske en lidt for stor investering for dig.

Tænker du omvendt, at du godt kunne bruge en hjælpende hånd med æltning af dej, omrøring af fars, piskning af fløde og æggehvider samt kødhakning, for bare at nævne en række af mulighederne, så er denne maskine fra Royal lige sagen.

Funktioner, tilbehør og design

Designet er enkelt og traditionelt, og så er stålet af den rustfrie slags.

Funktioner og tilbehør:

  • 1800 Watt
  • Vægt: 7 kg
  • 6 forskellige hastigheder
  • Smart LCD-display med baggrundsbelysning
  • Programmer til dej, røring, piskning osv.
  • 6,8-liter røreskål med håndtag
  • Låg til røreskål
  • Dejkrog
  • Rørespade
  • Piskeris

Det er blandt meget andet tilbehør muligt at tilkøbe sig kødhakker og grøntsagssnitter.

Med en Royal 1800 køkkenmaskine er det slut med syre i armene og sved i maden

Med så stærk en motor er der stort set ingen grænser for, hvad denne maskine kan ælte, røre eller piske for dig. Det er i hvert fald slut med at piske, ælte og røre, til armene er ved at falde af, og svedperlerne drypper langsomt, men sikkert ned i maden.

Det er desuden en kæmpe fordel ikke at skulle have hænderne i for eksempel dej, hvis man lider af diverse allergier.

Fra små til de allerstørste portioner

[ezcol_2third]Med sine 1800 Watt og den næsten 7 liter store skål er der næsten ikke nogen portion, der er for stor til Royal 1800 køkkenmaskine. Det er blot at hælde de nødvendige ingredienser i den rustfrie skål og lade maskinen bruge sine store muskler.[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]Læs også anmeldelserne af Ankersrum Assistent, Bjørn Teddy køkkenmaskine og KitchenAid Artisan.[/ezcol_1third_end]

Hvis du har gang i en dej, så lad den bare stå og køre i et godt stykke tid. Det kan den godt holde til. Og du får dig en supergod og lækker dej, du selv skulle have brugt mere end dobbelt så lang tid på at ælte lige så godt.

Du kan koncentrere dig om vigtigere ting imens

Mens dette kraftværk af en maskine laver alt det hårde arbejde, kan du snitte løgene, skrælle gulerødderne, skrive et blogindlæg, snakke med en ven eller veninde – ja, lige hvad du har lyst til.

Du får med andre ord en næsten uundværlig hjælpende hånd i køkkenet, som du nødigt vil undvære igen, når du først har fået smag for dens egenskaber.

Royal 1800 køkkenmaskine er produktet, alle dine venner og familiemedlemmer vil misunde dig, når de også oplever, hvad den kan gøre for dig.

Find Royal 1800 Køkkenmaskiner her hos KitchenOne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
x