Nemox Gelato Pro 1700 – Anmeldelse af ismaskine

Nemox Gelato Pro 1700 er ismaskinernes Rolls Royce. Som topmodellen fra det anerkendte italienske mærke Nemox er der tale om en ismaskine af høj kvalitet og med stor effektivitet. Denne maskine leverer gode resultater gang på gang og er derfor et køb, du ikke vil fortryde. Du får rig mulighed for at udfolde dig kulinarisk med mange forskellige typer is og at glæde familie og venner.

Nemox Gelato Pro 1700

Butik
Produkt
Pris
Link

8.800

8.995

10.000

Italienske Nemox er toppen af poppen inden for ismaskiner. Nemox Gelato Pro 1700 er deres hidtil mest effektive maskine til privat brug. Den er selvfølgelig kendetegnet ved Nemox’ sædvanlige høje kvalitet. Maskinen her er i en helt anden klasse end sine konkurrenter og vil imponere med sine mange veludtænkte funktioner.

Kun fantasien sætter grænser

Nemox Gelato Pro 1700 kan lave op til 1,7 liter is på 20-40 minutter, alt efter hvilken type is du måtte ønske dig. Der er nemlig både mulighed for at lave almindelig is, softice, sorbet og frozen yoghurt. Der er simpelthen indstillinger til det hele, hvilket gør det enormt enkelt at lave smagfuld is til familie og venner.

De mange muligheder skyldes, at Nemox Gelato Pro 1700 har et specialfremstillet låg, der justerer mængden af luft og derved isens konsistens. På den måde har du rig mulighed for at prøve dig frem med maskinens funktioner.

Bær, chokolade eller andre ingredienser kan tilføjes isen direkte i maskinen. Med andre ord er det altså kun din fantasi, der sætter grænserne for dine kulinariske udfoldelser med Nemox Gelato Pro 1700.

Men skulle du alligevel trænge til lidt inspiration leveres maskinen med et spændende opskriftshæfte. Derforuden får du også en isske med i købet.

Ingen grund til bekymring – isen smelter ikke i Nemox Gelato Pro 1700

Nemox Gelato Pro 1700 har et flot og tidløst design med en poleret aluminiumsoverflade. Men udseendet er som bekendt ikke alt. Derfor er det et held, at maskinen også har flere brugbare indbyggede funktioner.

Dette inkluderer en indbygget kompressor og en praktisk termoføler. Termoføleren holder øje med isens temperatur, så hvis isen begynder at smelte i maskinen, ja, så begynder nedkølingen igen. Isen kan derfor blive i maskinen frem til servering.

Undgå besværet med både larm og rengøring

Hvis du ønsker dig en ismaskine, men frygter en besværlig omgang rengøring, hver gang den har været i brug, så frygt ikke. Alle de aftagelige dele i plastic kan gå i opvaskemaskinen. Kun de få resterende dele skal vaskes op i hånden, mens selve maskinen kan tørres over med en fugtig klud.

Alt i alt kan du i hvert fald glemme skrækscenariet om trættende rengøring.

Skulle det derimod være en bekymring om larm, der hidtil har afholdt dig fra at købe en ismaskine, er Nemox Gelato Pro 1700 helt perfekt. På trods af dens indbyggede kompressor, vil du ikke blive forstyrret af maskinen, mens den arbejder. Nemox Gelato Pro er nemlig godt lydisoleret, så larmen dermed minimeres. Der er derfor ingen grund til ikke at købe dette vidunder af en ismaskine. Hvis du har lysten til at udfolde dig kulinarisk, er Nemox Gelato Pro 1700 maskinen, der giver dig muligheden for det!

Butik
Produkt
Pris
Link

8.800

8.995

10.000

Se også Danmarks bedste ismaskine guide her.

Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums