Nemox Gelatissimo Exclusive – Anmeldelse

NoAdsNemox Gelatissimo Exclusive er det tætteste, du kommer på en professionel ismaskine uden at skulle op på de professionelles prisniveau. Hjemmelavet sorbet, is eller granitas af høj kvalitet har aldrig været hurtigere at tilberede. Maskinens betjening er så simpel, at alle kan være med og med den store kapacitet, lægges der op til spændende udfoldelser i køkkenet.

Nemox Gelatissimo Exclusive

[afp id=”64″]

Med Nemox Gelatissimo Exclusive er der mange timers smagsfuld nydelse at se frem til. Maskinen leverer resultater på et professionelt niveau i dit eget hjem.

Du kan derfor hurtigt præsentere lækre desserter for venner og familie uden det store besvær. Betjeningen foregår nemt, og resultatet er altid i topklasse, så du bare skal læne dig tilbage, vente og glæde dig.

Eksklusive detaljer

Nemox Gelatissimo Exclusive er en veludtænkt og funktionel ismaskine med designmæssige detaljer og tekniske opdateringer af motorophæng og transmission.

Dette giver dig en ismaskine, der fylder så lidt som muligt, samtidig med at der ikke gås på kompromis med præstationen. Dette fuldautomatiske, lille vidunder har nemlig en indbygget kompressor for at fylde mindre under opbevaringen.

Den kraftigere motor i Exclusive-modellen betyder, at maskinen kan lave portion efter portion af smagsfuld is. Maskinen leveres endda med to skåle. Der er en indbygget skål i rustfrit stål og en aftagelig i aluminium, som kan sættes i fryseren.

Desuden kan der købes flere skåle ved siden af. På den måde kan du lave flere portioner is i træk og sikre dig, at der er noget for enhver smag. Så kan der både laves lakridsis til svigermor og pistacieis til svigerfar.

Nemox Gelatissimo Exclusive er en brugervenlig maskine

Denne maskine er Nemox’ mest solgte model, og man forstår sagtens hvorfor. Nemox Gelatissimo Exclusive er nemlig en af de mest brugervenlige ismaskiner på markedet. Det er ganske sikkert at påstå, at den med fine resultater kan bruges af alle mennesker.

Betjeningen er såre simpel. Du tænder maskinen og hælder dine valgte ingredienser i skålen. Du har mulighed for at tilføje hele 1000 g ingredienser, så kombinationsmulighederne synes endeløse. Maskinen vil nu køle og røre isen, til den har den perfekte konsistens.

Den indbyggede kompressor sikrer en perfekt, jævn frysning af isen, så glem alt om små iskrystaller, der ødelægger oplevelsen! Vent i stedet bare 25-30 minutter, og nyd så din is, sorbet eller granitas.

En maskine fuld af muligheder

Hvis du altid har drømt om at servere lækker is for dine gæster uden for meget besvær, er Nemox Gelatissimo Exclusive det helt rette valg.

Maskinen har en kapacitet på 1,7 liter. Desuden er der som nævnt mulighed for at lave flere portioner og typer af is i træk. Det er med andre ord altså kun din fantasi, der sætter grænserne. Heldigvis medfølger der dog en inspirerende opskriftsbog. Der medfølger også en isspartel. Du er derved kun et simpelt køb fra at kunne imponere gæster og familie med lækre, hjemmelavede desserter.

Vi fandt ismaskinen billigst hos [afpreseller id=”64″].

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
x