Mauviel Bradepande anmeldelse – indbyder til ekstravagant kogekunst

Mauviel bradepande er et uundværligt køkkenredskab, hvis du sætter pris på et højt kvalitetsniveau kombineret med et stilrent og unikt design. Du vil med det samme mærke hvorfor Mauviel favoriseres af professionelle kokke verden rundt, og hvordan pris og kvalitet ofte går hånd i hånd.

[afp id=”31″]

Mauviel bradepande Durminium

Bradepanden er lavet lige præcis til alle os, der elsker at stå og drømme os væk i køkkenet og kokkerere Gordon Ramsay-værdige retter. Det er en favorit hos professionelle kokke rundt omkring i verden, da der absolut ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Det er derfor skønt at den er tilgængelig for os, der gerne vil imponere vennerne med professionelle resultater hjemme i vores eget køkken.

Mauviel Bradepande er pengene værd

Det kan godt blive en dyr fornøjelse at nyde godt af Mauviels lækre køkkenudstyr, men jeg var så heldig at finde bradepanden til halv pris på Magasins hjemmeside. Mauviel er dog et af de mærker, som jeg er villig til at betale en pæn sum penge for, da kvaliteten er helt i top.

Bradepanden er for det første fremstillet i rustfri stål, og er derudover fantastisk lækker at holde ved med sine bløde, rundede håndtag.

Æstetisk fornøjelse

Ud over at være et professionelt kvalitetsprodukt, har bradepanden også et syn, der behager. Det er en bradepande som du med god samvittighed kan sætte på bordet, når der er gæster, da den kobberbelagte overflade giver den almindelige bradepandeform et stilet og tidløst look.

Jeg får altid ekstra meget lyst til at lave ekstravagant mad, når jeg bruger bradepanden. For lækkert udstyr fortjener lækkert indhold og alene den tilgang til madlavningen får mig til at finde de seriøse kogebøger frem fra hylden.

Franske fornemmelser

Mauviel er et luksuriøst mærke, der er blevet udviklet på i langt over hundrede år. Bag bradepanden står et firma, der blev grundlagt som familieforetagende i Frankrig, og deres produkter værner helt bestemt om den skønne madkultur, som landet er indehaver af.

Mauviel bradepande er derfor helt perfekt når du giver dig i kast med ratatouille og tartiflette. Trods de franske rødder, kan du altså også med stor fordel smøre bradepanden med en omgang flødekartofler eller torsk med grøntsager.

Stærk og sejlivet

Mauviels bradepande er fantastisk holdbar. Det er et produkt som vil holde i mange år, og som siges at kunne gå i arv gennem generationer. Den rustfri bradepande er slidstærk og har endnu ikke ladet livet til mine utallige ovnretter og banankager. Jeg vil bestemt anbefale, at man passer godt på sine Mauviel produkter, da man så vil kunne nyde dem i rigtigt mange år fremover.

Den omtalte Mauviel bradepande er en model Mauviel Durminium, der p.t. fås billigst hos [afpreseller id=”31″].

Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums