Nespresso Pixie – Test og anmeldelse

Nespresso Pixie er en kompakt maskine, der kan lave både kaffe og espresso ud fra kapsler med lige præcis den smag, som du foretrækker. Maskinen hører til blandt de absolut billigste på markedet, hvilket gør den velegnet til førstegangskøbere, eller folk der gerne vil spare nogle penge.

Nespresso Pixie

Butik
Produkt
Pris
Link

899

1.099

Der er ikke noget mere herligt end at starte sin morgen med en god kop kaffe. Hvis du som jeg ofte har travlt om morgenen, er du sikkert på jagt efter en god kaffemaskine, der kan lave kaffen hurtigt, og lige som du gerne vil have. Jeg har prøvet Nespresso Pixie af, og den lever op til alle kravene.

Nespresso Pixie er en af de populære kapselkaffemaskiner. Maskinen koger vandet, der tilsættes indholdet i kapslen. Det gør, at du nemt kan lave en kop kaffe med lige præcis den smag, som du bedst kan lide. Og du behøver ikke at have nogen særlige evner for kaffebrygning for at få et godt resultat hver gang. Maskinen klarer det hele for dig.

Du kan få Nespresso Pixie fra Delonghi og fra Krups. 

Nespresso Pixie – en maskine til få penge

Nespresso Pixie er en af de billigste kapselmaskiner på markedet. Den er derfor god for begyndere, der lige skal se kapselmaskinerne an og finde ud af, om det er noget for dem. Og selvfølgelig for dem, der ikke vil bruge så mange penge på en kapselmaskine, men gerne vil have god kaffe.

Maskinens lave pris betyder nemlig ikke, at den laver kaffe langsomt eller i en dårlig kvalitet. Maskinen er nemlig i god kvalitet og kan både lave almindelig kaffe og espresso.

Pixie har en vandbeholder, hvor der er vand nok til fem eller seks kopper kaffe. Det gør, at du ikke hele tiden skal fylde vand på, før du skal lave en kop kaffe. Samtidig har maskinen også den funktion, at den kan sige til, hvis der ikke er vand nok til en hel kop.

Læs også mere om vores anbefaling af bedste espressomaskine her.

Kompakt maskine i flere farver

Nespresso Pixie er en kompakt maskine, der ikke vil optage meget plads på dit køkkenbord. Du kan personificere den, så den passer til farverne i dit køkken, for der kan nemt skiftes panel på den.

Selvom maskinen er lille, har du stadig mulighed for at indstille risten til at sætte kopperne på, så du enten kan placere en kop eller et højt glas på den.

Strømbesparende kaffemaskine

Hvis du har problemer med at huske at slukke for dine apparater efter brug, men gerne vil spare nogle penge på strøm, er Nespresso Pixie også et godt valg for dig. Hvis maskinen har stået ubrugt i ni minutter, slukker den selv automatisk. Du spilder derfor ikke en masse strøm på, at maskinen står standby.

Du kan også læse vores anmeldelse af Delonghi la specialista her, der er en fantastisk espressomaskine.

Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums