Whirlpool AKZM 7820 IX – Anmeldelse af en indbygningsovn til det hele

Whirlpool AKZM 7820 IX er en indbygningsovn med et hav af funktioner, der er lette at navigere imellem. Den har et lækkert design, og så er den selvrengørende. Det er en ovn, der har det hele og kan det hele – intet mindre.

Whirlpool AKZM 7820 IX

[afp id=”86″]

Det her er ovnen til alle os, der nægter at vælge mellem funktionalitet og design. Det er en rummelig ovn, der bag sit simple ydre, gemmer på flere funktioner en man kunne drømme om.

Nem og selvtænkende

Whirlpool AKZM 7820 IX er perfekt til alle os, der ønsker at bruge tiden på et lækkert måltid mad. Os der gerne vil slippe for at stå med næsen nede i en opskrift for at finde ud af, hvor mange grader vi nu skal sætte ovnen på.

Ovnen har en masse forskellige forudindstillede funktioner for at gøre det nemt for os alle. Den har blandt andet grill, hævning, pizza, lasagne, varmeholdning, optøning og mange flere, ud over de helt almindelige ovnfunktioner. Du slipper altså for at skulle tænke så meget, hvis aftensmaden skal gå lidt hurtigt.

For at det ikke skulle være nok, er ovnen også udstyret med en ’opskrift’-funktion. Med denne kan du indstille ovnen automatisk til en temperatur, funktion og tid. Du får tilmed en opskriftbog med, så du kan få helt styr på – og udnytte funktionen – bedst muligt.

Whirlpool AKZM 7820 IX er også skøn at lave steg i. Den har nemlig et indbygget stegetermometer. Så er du helt sikker på, at din mad får den helt optimale temperatur.

Rengøring uden knofedt

Med ovnen her behøver du aldrig at begrænse dit valg af mad, fordi du ikke helt kan overskue at gøre ovnen ren efterfølgende.

Ovnen har en lækker selvrens-funktion, som du kan styre blot ved trykket på en enkelt knap. Ovnen kan så rengøre sig selv ved en høj temperatur. Når rengøringsprogrammet er slut, skal du blot tørre resterne væk fra bunden med en klud.

Det er skønt, når man har gæster, at man ikke behøver at rende frem og tilbage med rengøringsmidler for at undgå at skidtet sætter sig fast i ovnen. Du slipper altså også for at skulle ud at investere i alverdens ovnrensningsprodukter til de svære fedtpletter.

Whirlpool AKZM 7820 IX har stilet design

Når en ovn er så funktionel, skulle man tro, at der ikke havde været tid til at kræse om designet – men det er slet ikke tilfældet her. Ovnen har elegant og moderne udseende, der passer perfekt ind i et lækkert køkken. Den har en flot ståloverflade og nogle fine detaljer, der simpelthen er en fryd for øjet.

De travle aftener bliver meget nemmere, når man har en ovn, der er forudindstillet og ikke behøver andet end et tryk på en knap. Whirlpool AKZM 7820 IX er en ovn, der forsøder hverdagen, og gør lækker mad til en leg.

Vi fandt den billigst hos [afpreseller id=”86″].

Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

En reaktion

  1. Brændte sammen efter 3 år. Kan se på nettet at jeg ikke er den eneste der har den oplevelse. De sidste halvandet år har den iøvrigt ofte drillet, stoppet eller stået af – halleluja!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums