Actifry – Anmeldelse af Tefal Actifry 1 kg

Actifry FZ701015 er lillebror til den lækre, originale Tefal Actifry, som du sikkert allerede har savlet over i butikkerne. Fordelen ved den lille Actifry er, at den er perfekt i størrelsen til singlen, der ikke har en hel familie at lave mad til. Men som kun har brug for at lave en lille portion mad ad gangen.

Actifry

[afp id=”81″]

Kvaliteten og brugervenligheden er den samme som hos Actifry-storebroren. Selv er jeg allerede gået i tænkeboks i forhold til, hvad mit næste madprojekt i min miniudgave af Actifry skal være. For alsidig, det er den.

Ligesom den klassiske model er denne lille model FZ701015 formidabel til at fremtrylle sprøde pomfritter, der er et rigtigt tømmermandsmåltid værdigt. Du kan du spise dine hjemmelavede pomfritter med relativt god samvittighed. I modsætning til de fedtede pomfritter, du henter fra grillbaren eller fastfoodkæderne. Blot en enkelt skefuld olie skal der til for at omdanne 1 kg kartofler til gyldne, smagfulde pomfritter. Og 1 kg kartofler er lige netop den kapacitet, FZ701015 har.

Alsidig Actifry til singlen og den studerende

FZ701015 kan dog andet og mere end at lave pomfritter. Her hjemme hos mig er den blandt andet blevet brugt til at tilberede grøntsager, lave omelet og sågar til at bage boller. Den samler således mange af funktionerne i køkkenet i én maskine, der er helt genial, hvis du bor småt. Eller hvis du bare gerne vil kunne fremtrylle en lang række af lækre, nærende måltider på en nem måde og med et minimum af opvask efterfølgende. Det er i hvert fald noget, de fleste studerende eller singler vil sætte pris på. Tilværelsen for begge parters vedkommende indebærer jo ofte, at der ikke nødvendigvis er meget plads i køkkenet. Og at der ikke er meget tid i hverdagen til at brygge det helt store gourmetmåltid sammen. Med denne lille FZ701015 går det stærkt med madlavningen, og det helt uden, at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Sådan fungerer Actifry

Den lille FZ701015 fylder nærmest intet i mit køkken og er nem at bruge. Jeg hælder blot de ingredienser, jeg skal bruge, op i den, tilsætter olie, indstiller tilberedningstiden og sætter den i gang.

Så gør maskinen resten af arbejdet, og jeg har nydt at få mere tid i hverdagen, når madlavningen ikke længere kræver en time i køkkenet. Alt kan klares med hjælp fra min FZ701015. At der så til og med er minimalt med rengøring og opvask efter måltidet er blot en bonus.

Selvfølgelig er der grænser for, hvad den lille Actifry kan. Men der er heldigvis også rigtig mange ting, som den er formidabel til. Jeg tror, at de fleste vil blive meget overraskede over, hvad maskinen kan præstere. Hvor alsidig den er i forhold til tilberedning af alle dagens forskellige måltider.

Jeg er i hvert fald endnu ikke løbet tør for projekter, som jeg skal have afprøvet i min Actifry. Og langt hen ad vejen vil jeg faktisk vove at påstå, at det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan kokkereres i det lille, runde vidunder.

Vi fandt den billigst hos [afpreseller id=”81″].

Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums