Årstiderne.dk vs. Retnemt.dk

Årstiderne.dk vs Retnemt.dkÅrstiderne.dk og Retnemt.dk er begge firmaer, der tilbyder deres kunder måltidskasser sendt til døren i dagligdagen. Begge firmaer har det tilfælles, at du ikke behøver at være hjemme, når varerne bliver leveret — de bliver stillet foran din hoveddør med mindre andet er aftalt. Køber man måltidskasser fra Årstiderne.dk eller Retnemt.dk slipper man for at skulle bruge tid og energi på indkøb, og samtidigt behøver man ikke at have fantasi til at skulle finde på nye, spændende retter hver eneste dag. De opgaver bliver udført for dig.

åstiderne.dk vs retnemt.dk

Som en bonus er kasserne fyldt med den mængde mad, man skal bruge — hverken mere eller mindre. Det betyder, at man slipper for overskydende mad og undgår madspild eller at skulle spise rester i mange dage. På trods af det fælles gennemgående tema adskiller de to firmaer sig dog også fra hinanden på flere punkter. Læs med her og bliv klogere på forskellene mellem Årstiderne.dk og Retnemt.dk.

Udvalg af måltidskasser

Retnemt.dk har 10 forskellige måltidskasser, deres kunder kan vælge imellem. Er man til budgetvenlige eller sunde måltider kan man vælge Ret Økonomisk eller Retsund. Til dem, der elsker fisk, luksuriøse og fantasifulde retter er Fiskeret, Ret Luksuriøs og By Cofoco oplagte måltidskasser — sidstnævnte samarbejder med restauranten Cofoco, der giver de traditionelle retter et moderne twist. Ret Eksotisk og Middelhavsret udfordrer smagsløgene med opskrifter inspireret fra udlandet, og Ret Børnevenlig og Familieret egner sig godt til børnefamilier. Herudover tilbyder de måltidskasserne Xtra Nem og Ret Hurtig, som indeholder retter, der blot tager 20 minutter at tilberede.

Årstiderne.dk tilbyder deres kunder ni forskellige måltidskasser og fire weekendkasser. Blandt måltidskasserne kan man vælge imellem Livretter, der består af traditionelle, vellidte retter med et grønt twist, Slankekassen, Slank Morgen og Slank 24/7 til 5 dage. Herudover er vegetarkassen og den veganske måltidskasse velegnede til de kunder, der ønsker en tilværelse fri for kød og animalske produkter. Kvikkassen er oplagt til de kunder, der har travlt i hverdagen og ønsker et lækkert og mættende måltid, de kan tilberede på 30 minutter. Lowcarbkassen henvender sig til dem, der vil undgå produkter som blandt andet ris, pasta og kartofler. Er man følsom eller allergisk overfor gluten er denne kasse også vejen frem, da alt indholdet er glutenfrit. Til sidst tilbyder Årstiderne.dk sensekassen, der er baseret på sense-kuren grundlagt af Suzy Wengel. Årstiderne.dk’s weekendkasser byder på vegetarvenlige måltider, kasser til børnefamilier, brunchkasser og grønne brunchkasser.

Hvor mange skal spise med?

Retnemt.dk tilbyder måltidskasser, der retter sig til middagsselskaber på alt fra 2 til 6 personer. Får man pludselig gæster eller skal et af familiens medlemmer spise ude en dag, kan der på forhånd skrues op og ned for antallet af personer, måltidskassen skal henvende sig til via hjemmesiden.

Årstiderne.dk tilbyder måltidskasser til 1-5 personer. Fordelen ved Retnemt.dk er, at der kan være flere med om middagsbordet. Til gengæld er Årstiderne.dk’s måltidskasser til 1 person smarte, da det i forvejen kan være svært at finde sunde og lækre retter til én person uden at det indebærer madspild eller at skulle spise rester i flere dage efterfølgende. Med måltidskassen til 1 person går ingen mad til spilde, og måltidet er sundt, velsmagende og mættende.

Levering

Bestiller man for mere end 600 kroner, tilbyder Retnemt.dk gratis levering. Samtidigt kan man også spare fragten ved sin første bestilling, når man tilmelder sig. Derimod tilbyder Årstiderne.dk gratis levering i hele landet uanset hvor mange penge, man bestiller for. Dog skal deres nye kunder ikke snydes for ekstra goder, så de får en gave med oveni deres første levering. Herudover adskiller de to firmaer sig fra hinanden ved, at Retnemt.dk leverer måltidskasser til døren hver dag, hvorimod Årstiderne.dk’s kasser indeholder mad nok til 3-5 dage og af denne årsag ikke bliver leveret dagligt.

Services

Retnemt.dk leverer måltidskasser til døren indtil kl. 17, og så tilbyder de deres kunder en venlig kundeservice over telefon på alle leveringsdage indtil kl. 18. Hos Retnemt.dk tilbydes der 100% tilfredshedsgaranti, da det betyder meget for dem, at deres kunder både er tilfredse med kvaliteten af måltidet og leveringen. Herudover er der ingen forpligtelser, og man kan nemt framelde sig leveringen af måltidskasser fra uge til uge. Som udgangspunkt tager deres måltider aldrig længere end 30 minutter at tilberede, hvor Årstiderne.dk’s måltider godt kan være mere tidskrævende.

På Retnemt.dk kan man nemt danne sig et overblik over, hvilke retter, der står på menuen hele næste uge. Man bestemmer fra uge til uge helt selv, hvilke dage, man vil have maden leveret — og så byder de på mere end 600 opskrifter, hvilket betyder, at man aldrig løber træt i de samme retter. Som en bonus får man hver uge en e-mail med næste uges retter, som man har mulighed for at ændre på indtil 1-3 dage forinden.

Årstiderne.dk finder på nye opskrifter hver uge, og dem kan du finde på deres app, hvorfra du også kan bestille levering af deres måltidskasser. Hos Årstiderne.dk er der ingen forpligtelser og ingen bindingsperiode, og man kan få leveret sine måltidskasser blot to dage efter bestilling.

Mærkesager

Både Årstiderne.dk og Retnemt.dk har mærkesager, de går ind i, bruger tid på og sætter en stor ære i. Årstiderne.dk går højt op i kvaliteten af de råvarer, de sender ud til deres kunder. De tilbyder 100% økologiske varer, og de samarbejder tæt med deres avlere, som både har baser i Danmark og i udlandet. Sammen med avlerene lægger Årstiderne.dk planer for, hvad der på sigt skal dyrkes og høstes og derefter sendes ud til deres kunder i måltidskasserne. Årstiderne.dk har et hold af dygtige kokke, som udarbejder nye opskrifter hver eneste uge med henblik på udsøgt smag og variation.

Retnemt.dk indgår blandt andet i et samarbejde med Diabetesforeningen. Som en del af dette samarbejde doneres der penge til Diabetesforeningen for hvert køb, et af deres medlemmer foretager gennem Retnemt.dk. Dette samarbejde skal hjælpe til i kampen mod type 2 diabetes.

Picture of Betina

Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums