Måltidskasser: Her er 3 af de populære lige nu

Sponsoreret indlæg

Lige meget om du er til vegetarmad, økologi eller lokale råvarer, så findes der helt sikkert en måltidskasse, der passer til din smag.

En måltidskasse er en god løsning til både den travle børnefamilie, som ønsker et nemt alternativ til selv at stå for indkøbene og tilberedningen helt fra bund hver eneste aften, til dem, der ønsker en nem måde at spise sundere på, og til dem, der gerne vil forkæle sig selv og sin krop et par dage om ugen, med lækker, sund mad.

Selvom der findes et hav af forskellige måltidskasser, kan det være svært at finde den måltidskasse som passer præcist til dine og familiens behov.

Her guides du til 3 populære måltidskasser lige nu, som kan inspirere dig til valget af din kasse. Hvis du vil læse mere om test eller hvilke de bedste måltidskasser er, så hop til denne artikel på Doc24.dk eller gå til danskemaaltidskasser.dk

#1 God dansk hverdagsmad til hele familien

Hos retnemt.dk kan måltidskassen familieret bestilles. Den indeholder klassiske danske hverdagsretter, som er nemme at tilberede. Måltidet er børnevenligt, så alle kan være med – både til at tilberede og spise den færdige ret.

En familieret kan for eksempel være lækre frikadeller med kartofler, eller minipizzaer med peperoni.

Selve tilberedningen af måltidet er super nem, og tager ikke meget længere end en halv time.

Udover det indeholder måltiderne også altid 1-5 økologiske ingredienser.

Her kan en måltidskasse købes for 54 kr. per portion for 2-4 mennesker, 3 dage om ugen.

#2 Den økologiske måltidskasse

Måltidskasserne hos Aarstiderne.dk har altid været enormt populære, og det er med god grund. Her fyldes måltidskasserne op med økologiske lokale råvarer, som er velsmagende i enhver sammenhæng.

Prøv for eksempel kvikkassen, som indeholder gode og sunde ingredienser som nemt kan tilberedes på kort tid. Udover grøntsager indeholder måltidskassen også fisk og populære kødudskæringer, som passer i perfekt kombination med grøntsagerne. Til sammen skaber denne måltidskasse et sundt og økologisk måltid til hele familien.

I PLUS-kvikkassen er der 50% mere kød eller fisk med, hvilket vil sige at hvis der i en almindelig kvikkasse er 200 g kød eller fisk, er der 300 g i en PLUS-kasse.

Hvis det ønskes, kan måltidskassen også fås med frugt, for kun få kroner mere per kuvert.

En kvikkasse til 4 personer i 3 dage kan fås fra 47 kr. per kuvert, med mulighed for tilkøb af frugt og PLUS-måltidskasse abonnement.

#3 Til dig, der er ekstra glad for grøntsager

At spise vegansk eller vegetarisk kan gøres meget simpelt med en måltidskasse, som sørger for at man spiser varieret, sundt og ikke mindst lækkert. Hos simplefeast.dk er det både muligt at købe en vegetarisk og en vegansk måltidskasse, som indeholder lækre retter, som selvfølgelig varierer fra uge til uge.

For eksempel kan en menu indeholde først linsegryde med puylinser, hvidkål og persille med blandt andet hvidløgsbrød og stegt broccoli som lækkert og sundt tilbehør.

Både den vegetariske måltidskasse Green Feast og den veganske udgave Vegan Feast fås for 63 kr. eksklusive fragt per portion for 4-5 personer, og til 73 kr. eksklusive fragt per portion for 2-3 personer.

Picture of Betina

Betina

3 reaktioner

  1. Siden denne artkel blev skrevet er der kommet mange nye måltidskasser på markedet 🙂 Hvis det skulle have interesse, så slå evt et smut forbi nemtmåltid.dk og se måske DK’s største oversigt over måltidskasser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums