Men ellers har du da heldigvis valgfrihed og kan vælge nøjagtig det, du vil. Oftest serveres tostadas med refried (kogte og stegte, mosede) bønner, men har dine gæster – som mine – det lidt stramt med bønner, så prøv med kikærter.
250grevet cheddar og parmesanvalgfrit hvor meget af hver
Salt
Sådan gør du
Hæld kikærterne i en sigte, skyl dem, og lad dem dryppe af.
Skær løget i små tern, og hak hvidløgsfeddene fint.
Varm en spiseskefuld olie i en kasserolle, og svits løget, til det bliver gennemsigtigt. Tilsæt hvidløg og cayennepeber, og svits yderligere et minut.
Tilsæt kikærter og kyllingebouillon, og varm det godt igennem.
Mos, eller blend kikærterne, tilsæt evt. lidt mere bouillon, hvis du synes, puréen bliver for tør. Stil de refried kikærter til side.
Tænd ovnen på 200° C.
Pensl majstortillaerne med olie på begge sider, og læg dem på bageplader beklædt med bagepapir – de må ikke overlappe hinanden – drys med lidt salt, og sæt dem i ovnen, når den er varm, og bag dem 4 minutter på hver side.
Skær imens salaten i strimler, skær tomater og avocadoer i grove tern, hak jalapenoerne, og riv osten, hvis ikke du har købt den revet.
Tag tortillaerne ud af ovnen, og anret med refried kikærter, salat, tomater, avocadoer, jalapenos og drys til sidst med to slags revet ost.