Besos

Besos er en niche webshop, der forhandler de mest eksklusive tørklæder. Du finder et væld af flotte farvenuancer og forskellige tørklæder, og du finder både tørklæder til kvinder, cashmere tørklæder, tørklæder til mænd, silketørklæder, sjaler, pashminas og meget, meget mere. BESOS har nemlig en klar vision: At inspirere mænd og kvinder til at udtrykke personlighed med “The Perfect Piece” – altså tørklædet. Du kan nemlig skabe din helt unikke stil med et tørklæde, og kun fantasien sætter grænser. Eksempelvis benytter nogle det smukke silketørklæde som pynt i håret eller som et fint bælte.

Besos Logo

Besos Logo


Et Besos tørklæde er dansk design, og du kan være sikker på, at det er fremstillet i allerhøjeste kvalitet – og endda i naturlige materialer såsom silke, cashmere, fin uld, hør og modal. Du har tilmed mulighed for at finde tørklæder, der ikke er masseproducerede, herunder blandt andet tørklæder til mænd, tørklæder til kvinder og sjaler, således du netop får de bedste vilkår for at skabe din egen unikke stil. Besos sælger tørklæder til både ind-og udland, og især kvinderne i New York har fået øjnene op for værdien af et smukt tørklæde fremstillet af de bedste varer. Hos Besos går man forrest og er altid med på de nyeste trends – og giver dig således den samme mulighed. Og hvem ønsker ikke det?

Udvalgte produktlinjer fra Besos

Besos forhandler tørklæder og rigtig mange forskellige, men der er nogle kollektioner, der er vigtigere end andre fra den lille eksklusive webshop:

Silketørklæder – Lækre silketørklæder i smukke farver og mønstre er og bliver en klassiker. Besos forhandler de lækreste silketørklæder, og via dette link kan du finde et rigtig stort udvalg af Besos silketørklæder.


Pashmina tørklæder – Pashmina tørklæder er lavet af uld fra Kashmirgeden. Pashmina ulden kommer fra kashmirgedens uldside. Du kan se de bløde og lette pashmina tørklæder via dette link.


Halstørklæder mænd – Kvinder bruger tørklæder – Mænd bruger halstørklæder – jeg ved ikke hvorfor der er denne skelnen. Jeg tror det er en sproglig konstrukion, der har holdt ved fra gamle dage, når denne kollektion hedder: Halstørklæder mænd. Der er naturligvis forskel på design og farvevalg, men halstørklæder til mænd er ikke væsensforskellige fra tørklæder til kvinder.


x