Bodylab

Bodylab er en dansk, privatejet virksomhed, der er markedsledende indenfor udvikling samt produktion af både velsmagende og funktionelle sportsprodukter og kosttilskud. Virksomheden blev grundlagt i 2001 og har altså mere end 15 år på bagen. Konceptet er ganske enkelt: Salg direkte fra fabrikken uden om fordyrende mellemled. Bodylab både producerer, forhandler og leverer altså. Dette koncept giver kunderne en kæmpe fordel, for foruden at være markedsledende på kvalitet og service, er Bodylab også kendt for, at priserne er langt bedre end de fleste andre tilsvarende produkter på markedet.

Hos Bodylab finder du diverse kosttilskud, proteintilskud, vitaminer, træningsudstyr og proteinpulver.

Bodylab er en virksomhed, der ved, hvad de vil – og ved, hvad de vil give dig. De vil være det foretrukne brand indenfor kosttilskud og sportsprodukter, og det vigtigste er naturligvis, at kunderne er tilfredse. Bodylab ønsker at udbrede kendskabet til brugen, fordelene og begrænsningerne ved kosttilskud og sportsprodukter. Derfor finder du blandt andet yderst kvalificerede indlæg og videoer, der vejleder dig i den rigtige retning, når du har tvivlspørgsmål omhandlende eksempelvis træning og brugen af kosttilskud. Og Bodylab henvender sig til alle – både den yderst veltrænede og den nye i faget.

Produktlinjer som Bodylab forhandler

Bodylab.dk er i sin relative korte levetid gået fra at være en lille kældervirksomhed til at være markedsleder inden for sportskosttilskud. I dag laver de meget mere end “bare” sportskosttilskud. Det kan du se lidt mere om nedenfor:

Proteinpulver – Bodylab er Danmarks førende forhandler af proteinpulver og udvikler af proteinpulver. Du kan få proteinpulver i alverdens afskygninger hos Bodylab.dk.

BCAA – BCAA står Branch Chained Amino Acids og ja man kunne måske oversætte BCAA til forgrenede aminosyrer eller lignende. Bruges ofte af folk, der styrketræner.

Kreatin – Kreatin er et kosttilskud, der bliver brugt til at styrke præstationer. Kreatin er en af de helt specifikke stoftyper, som rigtig mange efterspørger, da kreatin er en af de kosttilskud, der har nogle dokumenterede rigtig stærke egenskaber.

Fiskeolie – Fiskeolie indeholde en masse af de eftertragtede Omega 3 fedtsyrer. Omega 3 fedtsyrer ligestilles ofte med fiskeolie, men selvom fiskeolie indeholder mange omega 3 fedtsyrer – så er det altså ikke helt det samme.

Kokosolie – En af de nyere skud på linjen er kokosolie. Det er en del af Bodylabs målretning mod et nyt marked, som er målrettet varer i fødevareindustrien, der kan ernæringsforbedres. Kokosolie hos Bodylab er både koldpresset og økologisk.

 

x