Max99

Max99 er et firma, der har eksisteret siden 2013. Målet er klart: De fleste priser skal holdes under 99 kr., og det er naturligvis heraf, navnet stammer. Formålet er altså at skabe fordele for forbrugeren, og derudover skal man som kunde naturligvis hjælpes og vejledes efter absolut bedste evne. Du får information og vejledning om produkterne, der typisk vil være kendetegnet som efterspurgte.

 Hos Max99 har du mulighed for at finde tilbehør til SmartPhones og tablets til yderst favorable priser, og kvaliteten er der naturligvis ikke slækket på af den grund. Max99 er nemlig specialister i alt, hvad der har med mobiltilbehør at gøre. Og grundet denne viden er de naturligvis også klar over, hvilke produkter du som kunde typisk efterspørger. Det gælder blandt andet iPad Cover, cover til iPhone 5, cover til iPhone 6, cover til iPhone 6s, Samsung Galaxy S4 cover, Samsung Galaxy S6 cover og iPad Air 2 cover. Og derfor har du selvfølgelig mulighed for at finde netop disse på siden – til en utrolig god pris!

 Max99 er meget bevidste om, at tillid er noget man gør sig fortjent til – ikke noget man blot har. Derfor vil du opleve den absolut bedste service og en følelse af at komme i første række, når du leder efter mobiltilbehør til max 99 kr. hos Max99.

Produktserier hos Max99

Max99 har specialiseret sig i tilbehør til mobiler og tablets. Nedenfor kan du se nogle af de produktserier, som de har fokuseret på:

iPad Cover – iPadden var en joke, da den kom frem… ikke en computer og ikke en tlf – hvad skulle man dog bruge den til. Ja det endte jo med den tog verden med storm, og den er stort ser hver mands eje i dag. De fleste vil dog gerne beskytte den lidt mere, og langt de fleste benytter i dag et iPad cover. Max99 har specialiseret sig salg af iPad cover til fornuftige penge.

iPhone covers – Ligesom iPads er blevet enormt populære, så er iphones også enormt populære faktisk nok endnu mere. Du kan finde iPhone covers til den model du foretrækker lige her.

Samsung Galaxy covers – Der er kun en rigtig stor konkurrent til iPhone, og selv om de stadig er meget mindre skal Samsung nævnes her. Du kan finde Max99’s udvalg af covers til Samsung Galaxys og notes etc her.

x