T-bone-steak
Normalt tænker vi oksekød, lige så snart ordet T-bone eller steak bliver nævnt. Men du kan også få T-bone af gris. Og det koster tre gange så lidt. Om det
Normalt tænker vi oksekød, lige så snart ordet T-bone eller steak bliver nævnt. Men du kan også få T-bone af gris. Og det koster tre gange så lidt. Om det
Selvom du er veganer, behøver du jo ikke gå ned på chokolade. Den chokoladekage du får opskriften på herunder, er lavet med veganske chokoladeknapper, men du kan også bruge en
Er du til Ribena Solbærsaft, så er det kun fordi, du ikke har prøvet at lave din egen hjemmelavede solbærsaft endnu. Den bliver ikke lige så koncentreret som Ribena, men
Tebirkes er ikke bare tebirkes. Det kommer nemlig an på, hvor I landet du kommer fra. I Jylland er birkes blot bagt butterdej med birkes ovenpå, men i Østdanmark, er
Det er altid svært at afgøre om noget er ”verdens bedste”. I hvert fald når det handler om ikke målbare ting – som smag. Men hvis du bruger ”verdens bedste”
Moderne kreditkort er mere end bare et plastikkort, man kan bruge til at betale med. Kreditkortet er gået fra udelukkende at være noget man betaler for at have og kunne
Om HurtigMums.dk
HurtigMums bringer dig de bedste opskrifter som du kan lave hjemme i dit køkken. HurtigMums.dk udgives af medievirksomheden KH Online ApS, der ejes af Laust Kehlet og Sune Berg Hansen.
KH Online ApS
CVR: 37103012
Marielundvej 36B
2730 Herlev
Redaktion
Laust Kehlet, ejer, produktanmelder, ansvarshavende redaktør.
Beate Grandahl, Madskribent og forfatter og kreatør til langt de fleste opskrifter her på HurtigMums
Sune Berg Hansen, medejer og madskribent i udvalgte madnicher.
Kontakt HurtigMums