Nyeste indlæg

Kiksekage ret

Kiksekage

Jeg husker den fra min barndom – kiksekagen – men har egentlig ikke selv lavet den ret tit. Der er mange forskellige måder at lave kiksekage på. Med æg, æggeblommer

Stegte sild menu

Stegte sild i eddike

Ofte står der stegte sild i eddike på frokostbordet, når påske eller jul skal fejres. Det smager skønt og er derfor også populært pålæg. Stegte sild i eddike kan også

Skinkeschnitzler ret

Skinkeschnitzel

Skinkeschnitzler skæres af inderlåret på grisen. Det er et magert stykke kød og kan ved for kraftig stegning derfor også blive meget tørt og sejt at tygge i. Du kan

Majssuppe

Majssuppe

Majssuppe er en lækker, cremet suppe uden kød. Du kan servere og spise den hele året. Du kan tilsætte lidt mere chili, hvidløg og ingefær, når suppen skal serveres efterår

Laksesalat

Laksesalat

Når den står på laksesalat her i huset, så bruger jeg helst varmrøget laks. Men både koldrøget og varmrøget laks kan bruges til laksesalat. Du kan også bruge fersk laks,

Gastrik

Gastrik

Gastrik – eller gastrique – er en sirupsagtig masse lavet af karamelliseret sukker og eddike. Gastrik bruges bl.a. til at smage saucer og sovse til med. Siruppen indeholder smage eller

Cookie indstillinger
x