Retter der starter med Q

Her på siden kan du finde retter med Q. Det er jo ikke det mest anvendte bogstav i det danske sprog, men særligt i køkkenet er Q’et et vigtig bogstavt. Det er særligt inspirationen fra latinamerika, der har gjort Q til et populært bogstav.

Quesadillas – Denne her Tex-Mex ret er altid et stort hit hjemme hos os. Quesadillas er bund og grund bare tortillas fyldt med ost og grøntsager. Du kan eventuelt tilføje nogle kyllingestykker eller lidt oksekødsstrimler.

Quiche Lorraine – Det her er en rigtig fransk ret. Det vil sige Quiche Lorraine er en lokal lille ret. Den spises og serveres naturligvis i Lorraine, men faktisk er det en populær egnsret i hele Alsace. Quiche Lorraine er en lakker tærte lavet på æggemasse med bacon.

Quinoasalat – Quinoa er frø, der er blevet brugt i tusindvis af år i latinamerika, men som kun har få år på banen herhjemme. Denne quinoasalat har derfor heller ikke mange år på bagen. Det er egentlig synd, men nu vi har quinoa og quinoasalat, så skal det udnyttes. Quinoa er nemlig rigtig sundt.

Der kommer løbende flere retter med Q, som de bliver udgivet på siden, men det er jo nok ikke den side, der kommer til at have flest retter.

Cookie indstillinger
Annonce