Teriyaki sauce
Teriyaki er en japansk tilberedningsmetode, hvor grøntsager, fisk, kylling og andet kød bliver marineret i en speciel sovs – teriyaki-sovs eller -sauce – og derefter grilles eller steges. Teriyaki-sauce er
Teriyaki er en japansk tilberedningsmetode, hvor grøntsager, fisk, kylling og andet kød bliver marineret i en speciel sovs – teriyaki-sovs eller -sauce – og derefter grilles eller steges. Teriyaki-sauce er
Trifli er en dessert, som er lagdelt, og som oftest serveres portionsanrettet. Den klassiske trifli består af en bær- eller frugtkompot, knuste makroner eller ladyfingers evt. dryppet med lidt sherry,
Teriyaki kylling er er kyllingekød marineret i teriyaki sauce og derefter stegt eller grillet. Det smager superlækkert, hvad enten du køber dig til teriyaki saucen eller laver den selv. Se
Rødgrød med fløde anses nærmest som Danmarks nationalret – eller -dessert – men faktisk findes den også i det tyske og østeuropæiske køkken. Der hedder den nok bare noget andet.
Tid brugt ved skrivebordet stiller store krav til komfort og støtte, når arbejdsdagen er lang. Valget af kontorstol har en afgørende betydning for helbred og daglig energi, eftersom mange timer
Flødekartofler i airfryer – nemt, hurtigt og helt uimodståeligt Flødekartofler er noget af det mest hyggelige og lækre, man kan sætte på middagsbordet – og med en airfryer bliver det
Om HurtigMums.dk
HurtigMums bringer dig de bedste opskrifter som du kan lave hjemme i dit køkken. HurtigMums.dk udgives af medievirksomheden KH Online ApS, der ejes af Laust Kehlet og Sune Berg Hansen.
KH Online ApS
CVR: 37103012
Marielundvej 36B
2730 Herlev
Redaktion
Laust Kehlet, ejer, produktanmelder, ansvarshavende redaktør.
Beate Grandahl, Madskribent og forfatter og kreatør til langt de fleste opskrifter her på HurtigMums
Sune Berg Hansen, medejer og madskribent i udvalgte madnicher.
Kontakt HurtigMums