Catering med Sticks’n’Suhsi

Annonce

Du skal være vært til næste julefrokost, og ved godt, at det indebærer det helt store bord, som tager uanede mængder af tid at klargøre. Du skal både stå med varme hjemmelavede frikadeller, lidt fisk til dem der ikke spiser kød og salater til dem med den sunde diet. Men det ville da også være spændende at overraske dine gæster en smule og prøve et nyt bord af lækkerier – nemlig sushi. 

Sticks’n’Sushi kan hjælpe dig med maden med deres catering, som indeholder utallige favoritter for enhver smag. Vi er sikre på, at de har noget for dig og dine gæster. Det klæder selv det mest kedelige selskab at få lidt andet farverigt på buffetten. En catering løsning aflaster også dig som vært, så du kan bruge tid på dine gæster og anden form for klargøring. 

Catering med lidt af hvert

Ikke nok med at deres catering løsning aflaster dig fra at stå i køkkenet i flere timer og dage før dit arrangement, ved at bringe mad til din lokation, så kan de også tilbyde både kokke, tjenere og bartendere. Du kan derfor bestille catering til den helt store guldmedalje, hvis arrangementet skal have hele armen. 

Deres kompetente og altid smilende personale kommer altid både med service, mad, opblanding, og det gode humør. Du kan derfor gøre dit event til noget helt ekstra, som dine gæster sjældent vil glemme. 

Den helt særlige catering kan præges både med deres bartendere til cocktails, som er til dig, som ønsker lidt ekstra eksklusivitet til dit event. Hertil kan du også få en af deres faglærte sushi kokke med ud til at snitte og tilberede jeres mad for øjnene af dine gæster – det er da en wow effekt, der vil noget.

Få hele dette gælde serveret med de sødeste og mest opmærksomme tjenere, som også kan blive en del af din catering. Alle behov, ønsker og typer af events kan lade sig gøre, du er velkommen til at kontakte dem. Vi giver vores varmeste anbefalinger herfra.

Hele landet er dækket med den gode catering

Om du bor i Odense, Aalborg, Aarhus eller København, sågar også de mindre byer, så kan du få glæde af den geniale løsning med catering fra Stick’n’Sushi. Du skal ikke gå glip af de gode japanske specialiteter i form af perfekt snittede og tilsmagte ruller, god tangsalat og de altid famøse sticks, som er for selv de mindste.

Sticks’n’Sushi har med sine 27 års erfaring mange lokationer rundt i Danmark, i store såvel som små byer, og du er altid velkommen til at stikke hovedet forbi en af restauranterne før du bestiller din næste catering. Vi kan varmt anbefale at tage forbi og smage lidt på varene og tage en snak før i skal afholde næste arrangement. Det er altid besøget værd.

Picture of admin3

admin3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums