Køb stort ind af både sodavand og kildevand

Annonce

Er du interesseret i at købe stort ind af sodavand eller kildevand? Det kan være i forbindelse med at større privat arrangement, som du skal afholde. Det kan også være, at du skal bruge dem til et arrangement i en forening eller i en virksomhed. I så fald kan du med fordel tage et kig hos Skafte Øl & Vand, som er leverandør af fadøl, vand, øl og sodavand. 

Køb sodavand online 

Skafte Øl & Vand leverer et stort udvalg af forskellige sodavand til både virksomheder, foreninger og til private. De leverer dem direkte til den adresse, som du angiver, uanset om det er op ad trapper eller ned i en kælder. Skal du eksempelvis holde en konfirmation, en fødselsdag, et bryllup eller lignende, kan det være fordelagtigt at købe stort ind, således at du har en masse på lager. Hos Skafte Vand & Øl kan du få glæden af at købe stort ind til gode priser, således at du ikke skal betale alt for mange penge på at købe ind i dagligvarebutikker. Det smarte er ydermere, at du får det hele leveret til den adresse, du ønsker, så du slipper for at skulle slæbe det hele med hjem. Hvis du klikker ind på hjemmesiden til Skafte Øl & Vand, kan du se, at de tilbyder et stort udvalg af forskellige sodavand. Blandt andet kan du købe Faxe Kondi, Coca Cola, Schweppes Sodavand, Tuborg Squash, Pepsi, Kinley og flere. 

Køb kildevand i store mængder

Hvis du også ønsker at supplere med kildevand, tilbyder Skafte Øl & Vand, at du også kan købe stort ind af kildevand på flaske. Blandt andet kan du købe Aqua d’or, som er naturligt mineralvand, Denice kildevand, San Pellegrino kildevand og andre. Derudover kan du også købe de populære Vitamin Well, som indeholder masser af vitaminer og ingen kulsyre. 

Fadølsanlæg til din næste fest

Er du ikke blot interesseret i at købe sodavand og kildevand, kan du også vælge at leje et fadølsanlæg, således at du kan servere kolde fadøl til dine gæster. Hos Skafte Øl & Vand tilbyder de, at du kan leje en af deres mange fadølsanlæg. Hvis du ønsker, at det skal være en billig løsning, kan du vælge at leje haner, som du selv skal montere på dit eget bord. Ønsker du derimod en samlet fuld pakke, kan du også vælge at leje en af deres haner, hvortil der hører en bar. Klik ind på deres hjemmeside og undersøg, hvilken løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Picture of admin3

admin3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums