Rabatkoder

Her på denne side kan du finde links til rabatkoder for forskellige kulinariske oplevelser. Det er ikke alle steder, der benytter rabatkoder, men de steder der gør, dem vil vil liste her!

Rabatkoder til madens verden

HurtigMums.dk har været så heldige, at vi har kunnet få rabatkoder til forskellige webshops og services online. Her på siden kan du finde en oversigt over de rabatkoder, som vi har været i stand til at finde til jer her på siden.

Foodora rabatkode – Den nye take-away service i Danmark hedder foodora. HurtigMums.dk er så heldige at vi har fået lov til at få en rabatkode til foodora til vores brugere. Foodora har specialiseret sig i at være en take-away service, der går meget op i lokale restauranter og spisesteder. Med vores foodora rabatkode får du i skrivende stund 50 kroner på dit første køb. Du behøves slet ikke at indtaste noget – du kan enten bruge link eller scanne vores QR kode.

Winefamly rabatkode – Her kan du finde information om rabatkoder brugt på Winefamly. Den rabatkode vi i skrivende stund har giver 50 kroner rabat på første køb for minimum 399 kroner.

Wolt rabatkode – Du kender nok allerede Wolt. Det er de hersens cykler og cykelbude, der kører rundt med en blå kasse bagpå, hvor der står Wolt. Det er det du kan få en Wolt rabatkode til! På Wolts hjemmeside kan du købe mad direkte, og få leveret det hurtigt fra alle mulige forskellige gode restauranter, men også nogle af de steder, som ikke har ønsket at være med i JustEat eller Hungry, som eksempelvis McDonalds. Det kan du her og du kan bruge denne Wolt rabatkode både til mad og udbringning.

Denne side udvikles som vi får flere og flere rabatkoder.

rabatkoder