Her på denne side kan du finde links til rabatkoder for forskellige kulinariske oplevelser. Det er ikke alle steder, der benytter rabatkoder, men de steder der gør, dem vil vil liste her!

Rabatkoder til madens verden

HurtigMums.dk har været så heldige, at vi har kunnet få rabatkoder til forskellige webshops og services online. Her på siden kan du finde en oversigt over de rabatkoder, som vi har været i stand til at finde til jer her på siden.

Winefamly rabatkode – Her kan du finde information om rabatkoder brugt på Winefamly. Den rabatkode vi i skrivende stund har giver 50 kroner rabat på første køb for minimum 399 kroner.

Wolt rabatkode – Du kender nok allerede Wolt. Det er de hersens cykler og cykelbude, der kører rundt med en blå kasse bagpå, hvor der står Wolt. Det er det du kan få en Wolt rabatkode til! På Wolts hjemmeside kan du købe mad direkte, og få leveret det hurtigt fra alle mulige forskellige gode restauranter, men også nogle af de steder, som ikke har ønsket at være med i JustEat eller Hungry, som eksempelvis McDonalds. Det kan du her og du kan bruge denne Wolt rabatkode både til mad og udbringning.

Denne side udvikles som vi får flere og flere rabatkoder.

rabatkoder