Gorillas rabatkode 2021

Gorillas rabatkode – Hvad skal du bruge rabatkoden til? Du kan gøre brug af rabatkoden på køb og fragt når du bruger Gorillas for første gang. Hos Hurtigmums finder du altid den bedste rabatkode til Gorillas.

Du finder vores Gorillas rabatkode her:

LK699485

gorillas rabatkode

Gorillas har med deres koncept taget Tyskland med storm, og de er nu igang med at indtage resten af verden. Lige nu Danmark. Med bare 10 minutters leveringstid, gør de sig til de hurtigste på markedet som kan levere dine dagligvarer til døren. Du behøver ikke røre en finger – pånær lige at bestille dine varer på app’en og åbne døren når de ringer på. Sværere bliver det ikke at handle ind!

Hvordan bruger du din Gorillas rabatkode?

Sådan gør du brug af Gorillas rabatkode:

  1. Start med at installere Gorillas app til din telefon – og opret en profil.
  2. Læg de varer du vil købe i kurven.
  3. Gå til betaling hvor du trykker “Tilføj kupon”.
  4. Her indtaster du rabatkoden LK699485.
  5. Så nemt er det!
  6. Du skal handle for 200 DKK for at få rabatten på 111 DKK.

Skriv gerne en kommentar nederst på siden, hvis du har problemer med at tilføje rabatkoden, så hjælper vi dig gerne!

Gorillas rabatkode ved første bestilling

Gorillas rabatkode virker ved din første bestilling, så husk at indtaste rabatkoden – LK699485 – inden du laver bestillingen. Du modtager 111 DKK når du køber for 200 DKK og opefter. Disse 111 DKK kan du så gøre brug af på dine dagligvarer.

Må jeg gerne give denne Gorillas promo code videre til mine venner og familie?

Ja, du må meget gerne give denne Gorillas promo code videre til venner og familie. Jo flere der kender til den, des bedre.

Hvor kommer Gorillas fra?

Gorillas koncept startede i Tyskland i maj 2020. De er kendte for deres slogan “Faster than you”, hvilket de også er – medmindre du har et supermarked som nabo. De kører rundt på sorte cykler, med sorte tasker på – og iført sort tøj med deres røde virksomhedslogo på.

Kan jeg bruge min Gorillas rabatkode til fragt og dagligvarer?

Du kan bruge Gorillas rabatkode – LK699485 – til både dagligvarerne og fragten på 29 DKK hos Gorillas. Du kan sagtens samle flere end de 111 DKK du får som rabatkode med vores rabatkode – LK699485. Du skal blot invitere dine venner og bekendte og få dem til at gøre brug af din egen kode.

Hvilke butikker bruger Gorillas?

Gorillas gør brug af deres egne små lagrer rundt omkring i Danmark, hvor de opbevarer de produkter som kan ses i appen. Det er herfra at Gorillas pakker og sender dagligvarerne fra. Og det er derfor det kun tager dem 10 minutter fra at du har bestilt dine varer på appen, til at de står ved din dør med dine dagligvarer.

gorillas leverer på 10 minutter

Gorillas leverer inden for 10 minutter.

I disse lande finder du også Gorillas

Gorillas er, som du nok ved, ikke dansk, men af tysk oprindelse. Tyskland er også det land, hvor Gorillas er mest udbredte. Gorillas gør brug af samme metode som Wolt, hvor de stiller og roligt tager hovedstænderne i de forskellige lande, og spreder sig stille og roligt ud til de næststørste byer i landet. Lige nu kan du finde Gorillas i følgende lande: Danmark, Belgien, Frankrig, Holland, Italien, Spanien, Storbritanien og selvfølgelig Tyskland, hvor de kommer fra.

Lige nu befinder Gorillas sig kun i København – i Amager Øst, Indre By og Østerbro. Senest har Gorillas udviddet til Brønshøj. De udvider dog meget snart, så du kommer til at kunne bruge det.

Du kan se områderne her.

Gorillas leverer indenfor 10 minutter i alle områderne siger de. Min erfaring er, at det ikke er meget galt.

Vores anmeldelse af Gorillas

Jeg har efterhånden brugt Gorillas mange gange. Det har været fantastisk de gange jeg har brugt dem. Fra jeg har bestilt varerne til at vi modtager dem går der faktisk ikke mere end 10 minutter. Kvalitetsbevidste og venlig service. Jeg har oplevet en enkelt gang hvor de har glemt at tilføje et produkt, men så har de så sendt et cykelbud afsted med varen kort tid efter. Jeg vil klart bruge Gorillas igen og vil helt sikkert anbefale at andre gør brug af dem.

Bedømmelse: 4.8/5 ⭐ stjerner

FAQ Gorillas

Hvordan indtaster jeg koden?

Åben Gorillas app’en på din telefon. Herefter lægger du dine varer i kurven og går til betaling. Ved betaling trykker du “Tilføj kupon” og tilføjer koden LK699485. Du får nu 111 DKK rabat.

Hvilke dagligvarer kan jeg købe på Gorillas?

Du kan købe over 1500 dagligvarer via Gorillas. Alt fra toiletpapir til sodavand – til øl og kyllingefiletter. Du kan også købe frugter og grøntsager. Du kan faktisk købe næsten alt.

Hvordan bruger jeg Gorillas?

Start med at download Gorillas appen ved din app store. Når du åbner appen første gang guider den dig hurtigt igennem dagligvareuniverset. Brug rabatkoden LK699485.

Hvor kan jeg benytte Gorillas i Danmark?

Lige nu kan du benytte Gorillas på Østerbro, noget af Nordhavn, Indre By samt Øst Amager. Gorillas åbner stille og roligt op i resten af København og i flere byer.

Hvor længe virker min Gorillas rabat?

Der er ikke nogen udløbsdato på din rabat fra Gorillas. Du kan skrabe flere penge sammen før du behøver gøre brug af din rabat.

Hvor kommer Gorillas fra?

Gorillas kommer fra Tyskland, hvor de startede i maj 2020.

Hvor downloader jeg Gorillas app?

Du kan downloade Gorillas app på Google Play her og til App Store her.

Hvordan kontakter jeg Gorillas kundesupport?

Du kan enten kontakte Gorillas via app’en eller skrive en e-mail til dem på [email protected]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
ANNONCE