Wolt rabatkode

Sidst opdateret: 4. april 2023

Wolt rabatkode – Hvad er det lige du skal bruge den til! Jo både på køb og fragt når du bruger Wolt. Her får du konstant den bedst mulige rabatkode til Wolt, som er mulig for os at give!

Du finder vores Wolt rabatkode her:

HURTIGWOLT

Opdatering April 2023: Rabatkoden fra Wolt giver faktisk endnu mere end tidligere. Den giver 150 kroner fordelt på 3 bestillinger. Mums!

wolt rabatkode

Wolt har med deres koncept taget verden med storm, og du kan nu få udbragt mad fra de fleste gode og populære restauranter af Wolt!

Hvordan bruger du din Wolt rabatkode?

Du tager ovenstående rabatkode til wolt altså HURTIGWOLT og finder feltet “Promo Code”. Her indtaster du så HURTIGWOLT – Det er faktisk ikke sværere end det!

Wolt rabatkode ved første bestilling

Din Wolt rabatkode bliver automatisk trukket ved første bestilling. Dog skal du være opmærksom, at rabatkoden kun virker ved udbringning. Hvis du ikke bruger rabatkoden med det samme, så no worries. Rabatten står og venter på dig i op til en måned!

Må jeg gerne give denne rabatkode videre til mine venner og familie?

Ja det kan du tro. Jo flere der modtager den des bedre!

Hvor kommer WOLT fra?

Wolt som koncept er udviklet i Finland. De er kendte for at kombinere god kvalitet med avanceret teknologi! Så er deres cykelbude også meget kendte i gadebilledet med de blå firkantede rygsække.

Kan jeg kun bruge min Wolt rabatkode til fragt og levering?

Nej – der er ikke nogle begrænsninger bortset fra, at Wolt skal udbringe din mad! Du kan bruge rabatkoden eller kampagnekoden til lige det du vil hos Wolt, så lang tid det er med levering! Men du kan sagtens samle flere rabatkoder ved eksempelvis at invitere flere af dine venner til at bruge din egen kode!

Du kan finde Wolts hjemmeside her. Husk at brug rabatkode HURTIGWOLT .

Hvilke restauranter bruger Wolt?

Der er efterhånden en del forskellige restauranter, der benytter Wolt. Mest bemærkelsesværdigt er det nok, MacDonald har valgt at bruge Wolt som udbringningsservice. Det er ikke noget jeg erindrer at have set før. Så Wolt som MacDonalds udbringningsservice, det er ret vildt.

I hele landet er Wolt nok ellers mest kendt for at være udbringningsservice for de lidt bedre spisesteder. I København har de for eksempel burgersteder som Sliders, Jaggers og Cock’s and Cows og street food som Zahida med deres pakistanske burgers og berømte curry, såvel som Hooked endnu en fantastisk street food restaurant. Der er også noget for veganere som eksempelvis The Organic Boho og naturligvis den vildt populære Oli Oli, som serverer for både veganere og folk, der gerne vil have mere kød på menuen!

Wolt til København Take Away

Wolt har for alvor slået sig igennem i København. Der er rigtig mange steder, hvor de nu har takeaway fra de store kæder som Joe and The Juice på Gammelmønt, YoBurger på Gothersgade og Nørregade og Madklubben uanset om du er til Grillen eller Bistro Royal, og masser af mindre restauranter og spisesteder i København som WannaB, der er særlig god til pastaretter og lækre pizzaer fra Trattoria Italiana. Alle steder kan du naturligvis bruge denne Wolt rabatkode. Det kan du, da denne promokode ikke relateret til restuaranterne men Wolt selv! Personligt bruger jeg spisesteder som Smagsløget på Vesterbrogade 19 med deres lækre store sandwiches og Wokshop der kombinerer det thailandske køkken med nordisk islæt. Andre thai spisesteder, som jeg vil nævne bør prøves er Lolly, som er et helt igennem thailandsk spisested.

Wolt til Lyngby Take Away

Et nyere tiltag for Wolt er, at lave take away i Kongens Lyngby. Her kan du naturligvis også bruge din promokode. I Lyngby har Wolt allerede fået mulighed for at levere de lækreste burgere fra Halifax ned ved Magasin, men også på Lyngby Hovedgade har de fået fat på flere af de gode restauranter som OliOli, der er en af Danmarks første Poke barer. Så har de også fået Bindia med på vognen, som navnet nok antyder er indisk mad, der er konkurrenter til India Royale, som nu også er kommet med på Wolt cyklen. Hvis du er til Joe and The Juice, så er den også på menuen. Videre så kan du få MacDonald take away fra Gentofte ved IKEA  eller fra Søborg. Du kan få lækker japansk sushi fra Watami også i Gentofte, og hvis du vil sparre lidt på prisen, så kan du få billig sushi Uodomi. Du kan også få Green Mango thaimad med Wolt fra Gentoftle og sprøde pizzaer fra Forna A Legna i Ordrup!

Læs også mere om vores foodora rabatkode her.

I disse lande finder du også Wolt

Wolt er som du nok ved ikke dansk, men en finsk virksomhed. Det er også i Finland at Wolt er klart størst og hvor de er i 19 byer. Wolt er normalt kendetegnet ved, at de starter i hovedstæderne og så breder sig ud derfra. I skrivende stund kan du finde Wolt i Azebadsjan, Danmark, Grækenland, Kazakhstan, Norge, Slovenien, Kroatien, Estland, Ungarn, Letland, Polen, Sverige, Cypern, Israel, Litauen, Serbien, Tjekkiet, Georgien, Japan, Malta, Slovakiet og selvfølgelig i Finland. I mange af landene holder Wolt kun til i Hovedstaden, men i de nordiske lande findes de lidt flere steder, og i Danmark findes de i skrivende stund i 7-8 byer (lidt afhængig af om man mener Lyngby og Gentofte er en by – Det er det i Wolts system, men der er nok ikke mange fra Lyngby, der mener, at de har mere til fælles med folk fra Gentofte end København).

Prøv eventuelt også at tage et kig på den her side omkring andre Wolt rabatkoder! Blandt andet kan du læse om sammenhængen mellem MacDonalds og Wolt på denne side! Du kan også bestille dagligvarer og modtage dem indenfor 10 minutter med denne Gorillas rabatkode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Temaartikler fra HurtigMums