Medejer af HurtigMums.dk og meget madglad.
Laust Kehlet var stifteren af HurtigMums.dk, der blev sat i søen i 2014.
I dag laver Laust mest drinks opskrifter og anmeldelser, men ellers holder han sig i mest i baggrunden.
Du kan finde mere om Laust Kehlet på Pinterest eller LinkedIn eller på hans medie- og marketingvirksomheds hjemmeside her. Du er altid velkommen til at sende en mail direkte til Laust på [email protected] eller gennem HurtigMums email enten direkte til Laust på [email protected] eller [email protected].
Opskrifter og artikler af Laust Kehlet
Blender Test: Find den bedste blender til dine behov
Blenderen er et uundværligt redskab i ethvert køkken og kan hjælpe med at lave alt fra smoothies og supper til saucer og puréer. Med et
Foodora Rabatkode – Spar 75 kroner på din første bestilling!
Hvad er Foodora? Hvordan virker det? Hvordan får jeg rabatten? Hvilke områder kan jeg bruge Foodora i? Kontakt Eller scan QR koden nedenfor. Den tager
Champagnebrus opskrift
Tips til din Champagnebrus Cuba Caramel har, som navnet antyder, en smag af karamel, og den er ret karakteristisk i champagnebrusen. Hvis ikke, du er
Tequila Sunrise opskrift
Danmarks nok bedste opskrift på Tequila Sunrise – perfekt til sommerfester. Tips til din Tequila Sunrise Drinken stammer fra Mexico og er populær verden over
Filur opskrift
Det er her du får opskriften på hvordan du selv kan lave en filur drink – muligvis en af de bedste opskrifter i hele Danmark!
Tom Collins opskrift
Tips til din Tom Collins Hvis ikke du ejer en shaker, så kan du også bygge din Tom Collins. Så skal du blot hælde alle
Paloma opskrift
Danmarks bedste opskrift på Paloma 🙂 Hvor stammer Paloma fra? Vi ved meget lidt om, hvorfor cocktailen Paloma fik sit navn. Nogle påstår, at cocktailen
Bloody Mary opskrift
Tips til din Bloody Mary Tomatjuicen er hovedingrediensen i din Bloody Mary, fordi der skal hele 10 cl i. Derfor er det vigtigt, at du
Sex on the Beach opskrift
Tips til din Sex on the Beach Sex on the beach er især populær om sommeren, men den kan sagtens laves og drikkes hele året.