
Laksesalat
Når den står på laksesalat her i huset, så bruger jeg helst varmrøget laks. Men både koldrøget og varmrøget laks kan bruges til laksesalat. Du kan også bruge fersk laks,
Når den står på laksesalat her i huset, så bruger jeg helst varmrøget laks. Men både koldrøget og varmrøget laks kan bruges til laksesalat. Du kan også bruge fersk laks,
Gastrik – eller gastrique – er en sirupsagtig masse lavet af karamelliseret sukker og eddike. Gastrik bruges bl.a. til at smage saucer og sovse til med. Siruppen indeholder smage eller
Er du så heldig, at du har fået fat på en hel ørred, så skal du selvfølgelig grille den hel. Det ville være synd andet. Køber du hos fiskehandlere, så
Kan du lide lam? Så er lammeculotten et taknemmeligt stykke kød fra lammet at tilberede. Det kan tilberedes på et hav af måder. Ikke bare krydderier og tilbehør, men også
Luciabrød – eller luciaboller, som de også bliver kaldt – er egentlig bare en bolle eller et lille brød, med den lille tilføjelse, at der er safran i. Det gør
”Solæg deler vandene” har jeg hørt nogen sige. Det forstår jeg ikke, for så aparte synes jeg ikke, de er i smagen, men måske i udseendet. Det er jo bare
HurtigMums bringer dig de bedste opskrifter som du kan lave hjemme i dit køkken. Vi er en del af mediekoncernen KH Online.