Romantisk middag for 2

Tosomhed og nærvær over en god bid mad er opskriften på romantik for dig, der har en kæreste eller gerne vil have én. Benyt dig af de mange muligheder for at forføre med en romantisk middag for 2 på et spisested, der matcher jeres idé om romantik og dit budget.
Læs med, og find den perfekte romantiske middag for 2.


Hvor tager du din kæreste hen til en romantisk middag for 2? På restaurant, på café eller på en picnic i det fri? Mulighederne er mange og det er – populært sagt – kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. Og jeres forventninger og holdninger til, hvad en romantisk middag skal indeholde af både mad, stemning og lokation.

Er det tid til en romantisk middag for 2?

Til dig, der gerne vil ud på en romantisk middag, men savner en kæreste, kan det være, at du i første omgang skal kaste dig over scoreteknikerne på et scorekursus, https://singlecoach.dk/scorekursus/. Har du allerede en kæreste, kan den travle hverdag hurtigt få overtaget, hvis du ikke sørger for at pleje romantikken med ham eller hende. Det gør du nemmest med en romantisk middag for 2, og rammerne og hvad I skal spise, bestemmer du!

Hvilken type spisested skal du vælge?

En romantisk middag for 2 kan foregå både på restaurant, på café eller med take away. Rammerne og priserne er forskellige, så overvej inden, hvad der ville passe ind i jeres forhold og i dit budget.

En romantisk middag for 2 på restaurant

På restaurant er du sikker på at imponere din kæreste med lækker mad og den helt rette romantiske stemning. Du kan invitere på en omgang dagens ret, en flere-retters menu, eller blot lade kæresten vælge à la carte.
Gå efter en restauranttype, som I begge vil føle jer godt tilpas i – en dyr gourmetrestaurant er ikke nødvendigvis en romantisk succes, hvis I er mere til enkelt mad på en familierestaurant.

Hvad med en romantisk middag på café?

Et mindre formelt alternativ til et restaurantbesøg er en tur på café, hvor du og din kæreste – eller kommende kæreste – under mere afslappede forhold kan nyde en romantisk middag for 2 eller måske bare en hyggelig brunch. På en café får du god mad til mere moderate priser, og I kan klæde og opføre jer mere afslappet end på en restaurant.

Husk romantisk middag i det fri…

Glem ikke, at take away fra byens gode restauranter eller caféer også er en mulighed. Elsker din kæreste sushi? Så tag hende med ud på et smukt natursted med en bakke sushi og nyd tosomheden uden en masse mennesker omkring jer. Bestil evt. en omgang tapas, hvis din kæreste er ny, og du endnu ikke kender hendes livretter.

Overrask kæresten med en romantisk middag for 2!

En stor del af det romantiske ved en god middag er overraskelsen. Bestil bord i forvejen, og invitér din kæreste ud at spise lige inden, I skal afsted. Eller giv ham eller hende forventningens glæde med en invitation i god tid.
Du kan også vælge at give din kæreste et gavekort til en romantisk middag for 2 – eller måske score din kommende kæreste med en romantisk middagsinvitation?

Picture of Betina

Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums