Lækker mad efter Sous Vide-teknikken

Sponsoreret indhold

Har du haft æren af en gastronomisk oplevelse i særklasse, så er der stor sandsynlighed for, at du har kunne sætte tænderne i mad, der er tilberedt efter Sous Vide-teknikken. Det er en unik teknik, der har spredt sig som en steppebrand i løbet af de seneste par år. De bruges på toprestauranter hele verden over, hvilket naturligvis ikke er uden grund.

Det er nemlig som følge af denne specielle teknik, at mange formidable restauranter er i stand til at servere mad i særklasse. Sous Vide bruges både i forhold til det molekylære, men også med henblik på mere simple initiativer såsom tilberedning af et stykke kød. Med Sous Vide opnår kødet en mørhed, du aldrig har kunnet drømme om før.

 

Tilbered lækkert, mørt kød med en Sous Vide-maskine

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at privatpersoner hovedsageligt ønsker at investere i en såkaldt Sous Vide-maskine med henblik på, at kunne bruge den til tilberedning af kød. Som tidligere nævnt, så er der rig mulighed for at benytte dig af en sådan maskine til at tilberede kød. Det er særligt en oplagt investering, hvis du er rigtig glad for mørt kød, der næsten kan trækkes fra hinanden.

Gennem tiderne har Sous Vide været en teknik, der har været benyttet i et bredt spektrum af sammenhæng. Maskinerne kan bruges til alt lige fra tilberedning af lækkert, mørt kød til is og sauce. Som det nævnes ovenfor, så bruges denne type af maskiner dog hyppigst i forbindelse med kødtilberedning, men også i denne forbindelse har den et væld af anvendelsesmuligheder.

 

Hvilke typer af kød kan tilberedes efter Sous Vide-teknikken

En Sous Vide-maskine kan bruges til tilberedning af samtlige typer af kød. Du kan eksempelvis tilberede både cuvette, tyksteg, mørbrad, rib-eye, entrecote og meget andet, hvis du ønsker oksekød. Er du derimod mere til lammekød, så kan en sådan maskine sagtens bruges til eksempelvis lammekølle, lammeculotte, lammeryg såvel som lammekoteletter og mørbrad.

 

Med andre ord, så kan alle typer af kød tilberedes med en Sous Vide-maskine. Du skal dog være opmærksom på, at det er en tilberedningsform, der kræver meget tid. Tilberedning af kød i en sådan maskine kan tage alt fra en time til flere døgn. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at du har god tid til at tilberede maden og at du kan underholde dig selv imens kødet befinder sig i din Sous Vide-teknikken.

 

Sådan kan du underholde dig selv mens kødet er i Sous Vide-maskinen

Der findes mange typer af underholdning, du kan benytte dig af, mens kødet befinder sig i Sous Vide-maskinen. Du kan eksempelvis sikre dig, at du har styr på dine indsatser til ugens fodbold- eller tenniskampe, hvilket kan gøres gennem et væld af bookmakere. Mange foretrækker dog Unibet og hvis det også gør sig gældende for dig, så læs alt om bookmakeren.

Det står dig naturligvis frit for, hvad du foretrækker som underholdning i denne forbindelse. Mange vælger at se en film, et par afsnit af deres yndlingsserie, mens andre end ikke opholder sig i hjemmet imens.

Picture of Betina

Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums