2 muligheder for lån med statsgaranti fra EU

Sidst opdateret: 26. oktober 2021

Annonce

Lån med garanti er helt sikker din bedste mulighed som virksomhedsejer, hvis du er på udkig efter den bedste og billigste form for finansiering til din virksomhed. Statsgaranti fra EU er kun et hak bedre.

Få prisen ned på dit erhvervslån

Der er ingen tvivl om at de bedste og billigste lån er at finde, når man ikke har brug for lånene. Det er desværre ikke når vi ikke har brug for lån, at vi søger efter lånene og det kan derfor være en god idé at se nærmere på hvordan man ellers kan få presset prisen ned på lånet man har brug for.

Der er to fremragende muligheder for dig, der er på udkig efter et erhvervslån, men indtil nu har oplevet et besvær med at finde långivere der vil hjælpe og hvis de har ville hjælpe, så i det mindste til en billigere rentesats end hvad der har været på tale. Dine muligheder er at finde på hjemmesiderne herunder:

https://www.flexfunding.com/erhvervsln

https://www.jyskerhvervslaan.dk/

Få lavet den bedste låneaftale med garanti i baghånden. Foto: Unsplash

Lavere risiko for långiver betyder lavere rentesatser til låntager

Flex Funding og Jysk Erhvervslån er de to forskellige firmaer der vil kunne være din mulighed for at få et lån der giver mening for din virksomhed. Det de kan tilbyde at hjælpe dig med er, at de vil stille garanti for din virksomhed og det vil altså sige at långiver vil løbe en mindre risiko i forhold til at låne dig de penge du har brug for til din virksomhed.

Med en lavere risiko vil rentesatsen oftest også følge med ned, men goderne stopper ikke her, for ikke nok med at der stilles garanti fra disse muligheder, så har de også et samarbejde kørende med Den Europæiske Investeringsfond og det er din nøgle til at kunne forhandle dig til en lavere rente, når du har statsgaranti fra EU i baghånden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Temaartikler fra HurtigMums