3 grunde til at vælge en marmor bordplade

Drømmer du om en ny bordplade til køkkenet, der får det hele til at gå op i en højere enhed? Så bør du tage marmor med i dine overvejelser. Der er nemlig næppe et materiale, der slår den smukke natursten, når det kommer til skønhed og holdbarhed.

Bordpladen i køkkenet er vigtig af flere grunde. Det er jo her, du står og tilbereder alt fra hurtig mums til tidskrævende simreretter. Ofte vil en marmor bordplade kunne opfylde alle køkkenets behov, og i det følgende får du 3 gode grunde til at vælge netop dette materiale.

1. Det er smukt

Den første grund til at forsyne køkkenet med en bordplade i marmor, er ret åbenlys: Det er nemlig bare helt utrolig smukt at se på. Marmor er et naturmateriale, som også viser naturen fra sin smukkeste side. 

I bordpladen vil du således kunne se stenens naturlige strukturer og farveskift, og det giver altså køkkenet en helt særlig karakter. Det konkrete udseende kommer selvfølgelig helt an på, hvilken marmor bordplade du vælger, for de kommer nemlig i mange former og formater.

Marmor står smukt i en lang række forskellige køkkener. Ikke mindst tilføjer det et helt særligt krydderi til snedkerkøkkenet i træ. Det er en vindende kombination, som har det med at vække beundring.

2. Det er holdbart

Man kan næsten sige sig selv, at marmor er et holdbart materiale. Når alt kommer til alt, er det jo sten. Når du investerer i en marmor bordplade, kan du derfor glæde dig over, at det er en langvarig investering.  

Det vil sige, at du kan nyde din nye udsmykning af køkkenet i rigtig lang tid. Marmor er et materiale, der imponerer med sin holdbarhed, og så kan det også klare al den belastning, som bordpladen i køkkenet er udsat for – og det er jo en hel del, hvis du bruger dit køkken på en daglig basis.

Du kan gøre materialet endnu mere langtidsholdbart, hvis du sørger for at vedligeholde det. Det kan du blive klogere på, hvordan du griber an lige nedenfor.

3. Det er (relativt) nemt at gøre rent

Marmor er relativt nemt at gøre rent – og når man tænker på, hvor smukt det er, er det i hvert fald uden tvivl rengøringen værd. Ikke desto mindre er det vigtigt at tjekke op på, hvordan du bedst rengør og vedligeholder din marmor bordplade. Eksempelvis kan det være, at du skal bruge bestemte produkter, der netop er velegnet til dette materiale. 

Generelt er det en god idé at passe godt på din bordplade i marmor, hvis dit køkken skal stå smukt ikke bare på den korte, men på den lange bane. Marmoret holder sig smukkest, hvis du sørger for at tage dig af det og vedligeholde det efter alle kunstens regler. Dermed får du et fantastisk flot køkkenbord, som du kan have glæde af i rigtig mange år.

Picture of VisiGro

VisiGro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums