Bryllupsfest på budget

Er du lige blevet forlovet? At se frem til sit bryllup er en dejlig tid. Både kommende brud og gom er fyldt med glæde og spænding – lige indtil planlægningen starter. Der er mere ofte end ikke en konflikt mellem de ting man drømmer om til sin perfekte bryllupsfest, og det man faktisk har råd til. Det er aldrig sjovt at gå på kompromis med en så vigtig begivenhed. I denne artikel kan du dog læse om nogle alternativer der både tilgodeser drømmene og pengepungen.

Kør en brunch i stedet for 10-retters

En af de absolut dyreste poster til et bryllup er maden – især hvis man har en stor familie og omgangskreds, der alle skal med til festen. Men man behøver ikke at skulle nøjes med en lille tallerken med en tarvelig rugbrødsmad blandt den fine bordpynt for at kunne have råd til at invitere alle sine gæster. En af de måder hvorpå der er mange penge at spare, er ved at holde sit bryllup som en brunch. Især det faktum at te og kaffe er væsentligt billigere end vin og øl kan gøre underværker for madbudgettet.

Slip for dyr bordpynt

Hvis man har en stor lokation, kan det være rigtig dyrt at udfylde lokalerne med festlige balloner, selfie hjørne og hvad ellers hjertet kan begære. Noget så simpelt som bordpynt kan koste mere end man tror. Hvis man er kreativ, kan man samle mange ting fra naturen, som kan give nogle fine buketter eller bordkort. Man kan dog hurtigt blive overrumplet af det travle skema en bryllupsplanlægning kan medbringe. I stedet er et godt alternativ at få hjælp fra DreamShop2u og få fingre i smukt, billigt bordpynt. Således kan man hurtigt planlægge, hvordan man vil have bryllupsbordet til at se ud og få det hele tilsendt hurtigt, nemt og billigt.

Byt slottet ud med baghaven

Lad os indse det: De fleste forestiller sig nok et smukt og elegant bryllup på en slotsvenue med plads til overnattende gæster og luksuriøs morgenbrunch dagen derpå. Det er dog i den meget dyre ende og overhovedet ikke noget, som det gængse brudepar har råd til. Hold i stedet bryllupsfesten i det fri som en smuk picnic med tæpper og levende lys. Hvis man har en stor have, kan et festtelt med stemningsfyldte dekorationer også gøre underværker. Husk på, at det vigtigste ved en bryllupsfest er brudeparret og de gæster, man vælger at fejre dagen med.

Picture of Obs

Obs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums