Date på en eksklusiv restaurant: hvordan du kan style dit hår og din makeup for at se mere glamourøs ud

En date på en eksklusiv restaurant er en stor romantisk begivenhed i dit liv. Og det betyder, at du gerne vil se smuk og glamurøs ud. Derfor skal du forkæle dig selv lidt før den store aften. Giv dig selv tid til at style håret med marknadens bästa löshår, de allerbedste hårextensions, du kan opdrive, og vær gerne grundig med makeuppen. Du kan eksempelvis fokusere på øjnene for at give dem et dramatisk look.

Hvad skal du tage på for at se lækker ud, når du er på date på en eksklusiv restaurant?

Når du skal på date på en eksklusiv restaurant, så er det vigtigt at du klæder dig passende. Dette betyder ikke nødvendigvis, at du skal have et helt formelt outfit på, selvom det er det sikre valg. Du kan også vælge at tage noget frækt tøj i sort på. Om aftenen og i dæmpet belysning er det alligevel svært at skelne farverne i et meget spraglet outfit. Derfor er sort tit en vinder. Og Coco Chanels little black dress er en sikker klassiker.

Sådan styler du dit hår, så det passer perfekt sammen med din date-outfit

Til et meget simpelt outfit, er langt og løsthår – eventuelt med extensions – helt perfekt. Krøl det let og lad det komplimentere en kort kjole. Skal det være endnu mere fancy, så kan du prøve en knold eller faldende fletninger. Du kan også vælge at pynte dem med smykker eller blomsterkranse for et endnu mere festligt look!  Uanset hvilken frisure du vælger, så husk altid at bruge produkter som hairspray og stylinggelé for at holde dit hår pænt i løbet af aftenen.

Sådan får du lagt den perfekte makeup-look til en eksklusiv restaurant date

Når du skal ud og spise friske østers og femstjernet middag på en eksklusiv restaurant, så er det vigtigt at have det perfekte makeup-look. Det kan være svært at finde den helt rigtige balance mellem et look der er naturligt og samtidig glamourøst. Under alle omstændigheder skal du starte med en god base. Her bør du bruge en foundation som matcher din hudtone. Derefter kan du begynde på øjnene. Her skal du vælge, om du vil have et tungt eller let look. Start med en lys skygge over hele øjenlåget, og derefter tilføje lidt mørkere skygger rundtomkring øjet for at give dybde. Til sidst kan du tilføje mascara og eyeliner for at definere dine øjne yderligere – men husk ikke at gå over stregen! Til sidst skal du kunne lægge et lag lipgloss eller læbestift på dine læber, alt efter hvad du foretrækker.

Picture of admin3

admin3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums