Den rette mad skaber god stemning på daten

Annonce

Uanset om det er første eller tiende date, man skal ud på, så er det altid et springende punkt, hvad menuen skal stå på. Det kan være, at du i et svagt øjeblik er kommet til at love, at du kunne stå for maden hjemme i privaten uden egentlig at have de store evner i køkkenet – eller det kan være svært at finde den helt rette restaurant. Maden er et epicenter for daten, fordi de bedste og dybeste samtaler sker over et godt måltid mad; og der er ingen tvivl om, at den rette mad er alfa og omega for en succesfuld date.

Eksperimenter skal laves for familien – ikke til daten

Rigtig mange – særligt mænd – vil meget gerne imponere deres date ved at servere et lækkert måltid mad, som ligger langt over deres evner i køkkenet. Her bør man dog altid sørge for, at de store madeksperimenter bliver holdt i familiens skød, idet et fejlslagent måltid kan ødelægge lidt af den gode stemning, der bliver bygget op på en date. Omvendt kan det måske være en idé at invitere din date med i køkkenet for at lave mad sammen. Det er en hyggelig måde at komme hinanden ved på, og hvis det går galt, har man måske lidt lettere ved at grine af det efterfølgende.

Hvis man er mere til at spise mad ude i byen, så bør man også gå med de sikre valg – i hvert fald, hvis det kun er første eller anden date. En tvivlsom restaurant med anderledes mad kan hurtigt ende i vrøvl med maven, og hvis der er noget, der ødelægger den gode stemning, så er det hyppige, ubehagelige toiletbesøg.

Find en date, der har samme smagsløg som dig selv

Hvis du endnu ikke har fundet den rette at tage med på en romantisk date, så er det bare med at komme i gang – der er med garanti én derude, der deler de samme interesser, som du har. Der findes mange forskellige datingsider på nettet, hvor man kan møde ligesindede, og meget ofte er netop mad og livretter et godt samtaleemne i chatten på datingsiderne. Her kan man også sikre sig, at man ikke inviterer en veganer på store bøffer og lignende, der meget hurtigt kan sætte en stopper for det gode indtryk, man har forsøgt at skabe.

Det har i lang tid været forbundet med en form for tabu at møde andre folk gennem datingsider på nettet, men dette tabu er for længst forduftet, idet rigtig mange møder deres livs kærlighed på nettet. Meget ofte har man mulighed for at vise nogle mere alsidige sider af sig selv gennem datingsiden, og det giver også en større sandsynlighed for at finde den rette.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums