En spiserobot er det ultimative spisehjælpemiddel

Betalt indlæg

Personer, der lider af spasmer, kraftig tremor, koordinationsproblemer og lignende er ikke altid i stand til at spise uden hjælp fra andre. Dette kan være meget frustrerende for disse personer, der ofte drømmer om at blive selvhjulpne.

Vil du også gerne kunne spise uden at skulle være afhængig af andre? Så kan en spiserobot være løsningen. Efterhånden findes der mange forskellige spisehjælpemidler, men der er ikke mange hjælpemidler, der kan hamle op med en spiserobot. Nysgerrig? Så læs videre.

Anbefaling: Køb spiserobot via linket til en konkurrencedygtig pris

Robot med bestik

Fuldautomatisk eller semiautomatisk styring

Spiserobotter er i det hele taget en genial opfindelse, men i dag skal vi have fokus på én bestemt spiserobot; iEAT. Det er lige nu et af de absolut hotteste produkter inden for spisehjælpemidler. Med iEAT kan man frit vælge mellem to styringsindstillinger bestående af henholdsvis fuldautomatisk og semiautomatisk styring.

Med fuldautomatisk styring kræves der ikke aktivitet fra fingre eller hænder. Denne indstilling er derfor oplagt for personer med markante funktionsnedsættelser.

Med semiautomatisk styring kan man med ét tryk på trykknappen sætte spiserobotten i gang – der bliver taget mad op på skeen, der derefter bliver ført op til munden. Det er også muligt at få robotten til at rotere tallerkenen ved behov.

Spiserobotten kan tages med

iEAT er ikke blot en spiserobot, man kan få glæde af derhjemme. Du har også mulighed for at tage robotten med dig, hvis du f.eks. skal i sommerhus eller besøge familien. Omtalte spiserobot er nem at tage med, idet den først og fremmest er batteridrevet og derfor ikke kræver strøm. Det betyder også, at spiserobotten kan bruges udendørs. Derudover er det en fordel, at spiserobotten kommer med et både let og kompakt design.

Og hvad angår batterilevetiden, så afhænger det selvfølgelig af, hvor mange måltider man indtager om dagen. Som hovedregel vil batteriet dog kunne række til flere dages brug, inden det skal oplades.

Tips til at få maksimal glæde af spiserobotten

iEAT ér en fantastisk spiserobot, som utallige mennesker med funktionsnedsættelser har glæde af hver eneste dag. Der er dog nogle ting, du skal være opmærksom på, hvis du skal have maksimal glæde af robotten. Det er ting, du vil blive præsenteret for herunder.

Her kommer de gode tips:

  1. Sørg for at sidde godt (og rigtigt) – Det er alfa og omega, at man sidder rigtigt ved bordet, hvis man skal kunne bruge en spiserobot. Optimalt set skal du sidde tæt ved bordet med maven, og så skal du sørge for, at dine arme er placeret på bordets kant. Dette hænger sammen med, at hvis du ikke sidder tæt nok på bordet, så vil spiserobottens arm ikke kunne nå din mund, og du vil dermed ikke kunne nyde det måltid, du har set frem til.
  2. Sæt batteriet til opladning over natten – Skal du have glæde af din spiserobot til alle dagens måltider, er det vigtigt, at batteriet altid er opladt. En god idé kan i den anledning være at lade batteriet op om natten, hvor du alligevel sover.
  3. Læs og forstå brugsvejledningen til fulde – Som udgangspunkt er det ikke ret kompliceret at bruge iEAT spiserobotten. Dog er det alligevel værd at kende til de basale indstillinger, hvorfor det er en god idé at læse og forstå brugsvejledningen.
Picture of MartinD

MartinD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums