Få flytningen på plads med flyttefirma

Er det tid til flytning? 

Står du i den situation at du skal flytte? Uanset om du skal flytte til et nyt hjem eller det er et større flyt som erhvervsflytning så kan du få hjælpen bragt lige til døren, hvor du hverken skal tænke på at få dine store og tunge møbler, reoler, senge slæbt ned fra fjerde sal. Her kan du få flyttemænd der med glæde og sikkerhed kan få transporteret dine møbler til dit nye hjem. Her står eksperterne fra Fagflyt klar til at gøre din flytning nem og overskuelig for dig. 

At flytte er ikke en nem opgave og er for mange en uoverskuelig opgave, det er ikke sikkert du har rådigheden til at få et par ekstra hænder som hjælp til flytningen, planlægningen passer måske ikke ind i alles kalender og ønsker du bare en fejlfri flytning hvor du ikke skal tænke på næste dags smerter, eller hvordan du lige får vinklet sengen så den på bedste vis kommer nemt igennem dørkarmen, så er flyttemænd til opgaven til det. 

Uanset hvilken årsag til at du ønsker en flyttemand, så er der heldigvis et hav af muligheder for hvordan du får din flytning gennemført uden problemer. Det kan være uoverskueligt at vide hvem der vil passe lige netop til din flytning. En mulighed her er Fag Flyt på Frederiksberg som er eksperter indenfor deres område, nemlig planlægning, koordinering mm. af din flytning, store som små. 

Gør din erhvervsflytning nem for din medarbejder 

En erhvervsflytning er et omfattende projekt hvor det kræver en stor planlægning den rette koordinering med IT-udstyr, nedsætning og opsætning af møbler med meget andet.  En så stor flytning skal gøres så nemt for dine ansatte, så de med ingen problemer kan rykke ind til deres nye kontor med rigtigt fra start. 

De kan stå klar på hele sjælland og tilbyder flere pakker hvor du selv kan vælge at stå for nedpakningen, eller vælge den pakke hvor du får deres pakkemestre sendt ud for at klare det for dig. Her vil alt blive pakket ned med en stor professionnalisme, hvor alt vil blive mærket så hele flytningen vil forløbe sig så effektivt som muligt. 

Processen er lang for en stor flytning, som tager omkring de seks måneder at klarlægge, dog kan mindre tid også gøre det. 

Så hvis du ved du skal flytte dit firma så kontakt hurtigst muligt deres konsulenter som står klar med deres erfaring og ekspertise inden for netop din flytning så dig og dine medarbejdere kan rykke ind på det nye kontor.  

Se også en Gin Hass opskrift her.

Picture of PeterP

PeterP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums