Find det helt rigtige mad til konfirmationen

ANNONCE

Foråret er så småt på vej ind over os. Temperaturen stiger, den blå himmel titter frem og blomsterne springer ud. Med forårets komme venter også en stor dag for de fleste elever i 7. og 8. klasse – nemlig konfirmationen.

En dag, som de fleste har ventet på med længsel. Det er måske endda flere måneder siden, at det blev besluttet, hvilken kjole eller jakkesæt, dit barn skal have på på den store dag. Og som forælder er det også en helt særlig dag. Nu går dit barn ind i de voksnes rækker.

Ude eller hjemme

Selv om der for længe siden er kommet styr på tøjet, lokationen og gaven, er det ikke sikkert, at det er blevet besluttet, hvad I skal have at spise på den store dag.

Hvis man har valgt at holde konfirmationen på en restaurant eller lignende, vælger man ofte menuen sammen med restauranten. Har man derimod valgt, at konfirmationen skal afholdes derhjemme, kan der være tvivl om, hvorvidt man skal bestille maden udefra eller lave det selv.

Vil man være sikker på at få lækker og velsmag ende konfirmationsmad

, kan det være en fordel at bestille maden udefra. Her får man leveret både forret, hovedret som buffet og desserter, der sikrer, at der er noget for enhver smag.

Og hvis det ikke skulle være nok, kan man flere steder bestille både ekstraretter og natmad i samme omgang.

Lad den store pengepung blive hjemme

Men bare fordi du bestiller maden udefra, betyder det ikke, at du skal betale i dyre domme for maden. Der findes flere forskellige udbydere af konfirmationsbuffeter. Og for bare 300 kroner per kuvert kan du få både forret, hovedret og dessert.

Så selv om det måske kan være en anelse dyrere at bestille maden udefra, betyder det til gengæld, at du ikke skal stå i køkkenet flere dage i forvejen for at forberede mad til mange mennesker. Og så har du endda også mulighed for at nyde dagen sammen med konfirmanden, uden at skulle tænke over at næste ret skal anrettes.

Denne tekst blev sidst opdateret den 18. juni 2020 16:59

Martin Leo