Forkæl din smagsløg op til jul – med en lækker julekalender

Sponsoreret indhold

Det er bestemt ikke kun børn, der kan få stor glæde af en julekalender. Der findes talrige skønne julekalendere målrettet børn, hvoraf en stor del af dem har et velsmagende indhold.

Ikke alle julekalendere vil dog være tiltalende for voksne. På trods af, at årets bedste julekalendere til børn i alle aldre kan se tiltalende ud, er det ikke sikkert, at indholdet er noget, der harmonerer med en voksen persons smagsløg.

Heldigvis er der også mange julekalendere, der er lavet specifikt til voksne – og ikke alle har et indhold, der er bestående af chokolade. Er man ikke så meget til chokolade, er man derfor ikke udelukket fra at kunne forkæle sine smagsløg med en lækker julekalender.

Julekalender

Te, gin eller chokolade – hvad er du til?

Har du besluttet dig for, at du vil forkæle dig selv med en lækker julekalender i år? I så fald skal du først og fremmest beslutte dig for, hvad indholdet egentlig skal være. Som angivet herover behøver det nemlig ikke nødvendigvis at være chokolade.

Rigtig mange tror, at der ikke er andre muligheder end chokolade, da det er det gængse indhold i en julekalender. Sådan forholder det sig dog slet ikke. Der er nemlig et væld af andre muligheder, man kan vælge mellem.

Eksempelvis er der mulighed for at få julekalendere med te, gin (18+), lakrids, kaffe eller noget helt femte. Det er lige før, at det kun er din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan finde.

Hvilke julekalendere kan man finde til voksne?

Du har rigtig mange muligheder, hvis du gerne vil finde en lækker julekalender. Det behøver nemlig ikke at være en julekalender med billig, sukkerfyldt chokolade.

Eksempelvis kan du købe en julekalender med lækker chokolade fra Simply Chocolate. Er du ikke til chokolade, kan du i stedet vælge en julekalender med lakrids fra Johan Bülow eller en med skumfiduser fra The Mallows.

Ser du dig helst fri for, at det er noget spiseligt, er der også mulighed for dette. Hvis du er glad for te, er det oplagt at vælge en julekalender med te fra A. C. Perchs. Skal det være noget skarpt, du kan snuppe om aftenen, er en julekalender med Gin & Tonic fra Fever-Tree (18+) måske det rette valg.

Alt dette vidner om, at alle kan finde en julekalender, der har et indhold, der er som skræddersyet til dem – uanset om det skal være spise- eller drikkeligt.

Picture of MartinD

MartinD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums