God mad kommer fra et rent køkken

Alle som har prøvet at arbejde i et køkken, kender til vigtigheden af rengøring. Hvis køkkenets rengøringsstandard er lav, bliver maden det samme. Derfor kan man lige så godt gøre det enkelt. Det behøver ikke at være svært at holde køkkenet skinnende rent. Hvis bare man har de rigtige rengøringsmidler og udstyr ved hånden, skal det nok gå.

AJ Produkter er eksperter indenfor industriprodukter. Det gælder alt fra opbevaring, kontorartikler og rengøringsudstyr. Uanset behov findes der helt sikkert de mest nødvendige produkter hos AJ. Deres store sortiment henvender sig til alle typer af arbejdspladser.

Effektiv rengøring

De færreste ønsker at bruge unødvendig tid på rengøring. I et travlt køkken skal der bare være styr på rengøringen og hygiejnen for bedst mulige resultat af madlavningen. Derfor kan man underlette rengøringsarbejdet ved hjælp af det bedste rengøringsudstyr. Det er næsten en hel videnskab at gøre ordentlig rent i et stort industrikøkken.

Der er dog et par gode råd til at komme let igennem den daglige rengøring i køkkenet. Først og fremmest kan det være en god ide at lave en rengøringsrutine. Rutiner er ret gode, når man skal være effektiv. Derfor bør alle på arbejdspladsen sætte sig grundigt ind i rengøringsrutinen. Dette vil gavne både medarbejdere og selve virksomheden.

De rigtige produkter

Noget andet og ret essentielt for at komme igennem rengøringen er selvfølgelig, at man har de rigtige og bedste produkter. Det kan være alt fra den klassiske støvsuger til gulvmopper til rengøringsmidler og sæber. Det er ikke mængden af produkter, der er vigtig. Det er måden, som produkterne bruges på, der er relevant.

I nogle tilfælde kan det være, at man må prøve sig frem. På den måde finder man ud af, hvad der fungerer, samt hvad der ikke gør. Faktisk er personlig hygiejne i et industrikøkken mindst lige så vigtigt som selve køkkenrengøringen. Måske er den endda endnu vigtigere for at sikre et sundt miljø. Derfor er hånddesinfektionen formegentlig kommet for at blive.

Trivsel på arbejdspladsen

Det er ikke kun rengøring og et sundt miljø på arbejdspladsen, der er vigtig. I dag er der kommet meget mere fokus på trivsel på arbejdspladsen end nogensinde før. På stillesiddende arbejdspladser bliver der indført hæve- sænkeborde i et forsøg på at få mere bevægelse ind på kontoret. Men der er også steder, hvor man belastes for meget fysisk.

Det samme gælder for arbejdspladser med meget fysisk hård belastning. Det er hverken godt med for meget og for lidt bevægelse på arbejdsdagen. Det er vigtigt, at man ikke overbelaster ryggen ved tunge løft, samt at man skal have de rigtig sko på. Alt dette er noget, som AJ-produkter prøver på at sørge for er i orden.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums