Gode snacks til en aften på sofaen

Det er skønt, når man endelig kan tage et lille afbræk fra hverdagen og nyde en skøn aften, hvor man bare ligger på sofaen og slapper af til en god film eller serier. Og en sådan aften er selvfølgelig ikke helt fuldendt, hvis der ikke også er lidt lækkert til ganen. Der skal altså nogle gode snacks på bordet, som netop kan gøre aftenen helt perfekt.

Popcorn, slik og chips

De helt klassiske snacks til en aften i hyggens tegn er ting som popcorn, chips og slik. Det er den slags, som rigtig mange synes smager bedst, og som rigtig mange associerer med god gammeldags hygge på sofaen. Der er efterhånden så meget at vælge imellem, særligt når det kommer til slik og chips, så der skal nok være noget, man kan lide. Det er dog den slags snacks, man måske også skal passe lidt på med at spise alt for meget af – det skal nok helst være til de her hyggeaftener en gang imellem, da det heller ikke er godt for kroppen at blive fyldt med søde og salte sager hver dag.

Frugt og nødder

Hvis man ikke er så meget til de klassiske og lidt mere usunde snacks, så er der også andre veje, man kan gå. Man kan nemlig erstatte de søde sager med lidt mere sunde snacks som eksempelvis frugt og nødder. Det lyder måske lidt kedeligt, men det behøver det ikke at være.

Hvis man nu vælger de frugter, som man synes smager allerbedst – det kunne eksempelvis være jordbær eller mango – så kan det faktisk være en lækker snack. Og der er også en masse dejlige nødder, som faktisk har masser af smag i sig, og som mange måske synes er lige så lækre og salte som chips. Så der er lidt forskellige at vælge imellem til sådan en hyggeaften. 

Lidt at skylle ned med

Når der er helt styr på, hvad der skal indtages af gode snacks til den stille og rolige aften på sofaen, så skal der måske også lige være lidt at skylle ned med. Hvis man rigtigt skal hygge sig, kunne det eksempelvis være et dejligt glas zinfandel rødvin – eller måske en iskold øl. Den slags giver nemlig mange en dejlig ro i maven og vil fuldende den skønne og afslappende aften på sofaen i hyggens tegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
ANNONCE